13 mar 14 Bo i l'entorn més complicat (terra de moqueta i molt públic i sorolls) la Lorena amb la Kenya, l'Elisenda amb en Drac i en Toni amb en Coockie van sumar el darrer dissabte a Reus un valuós punt per la seva classificació pel Campionat d'Espany i la Kenya i en Coockie a més van pujar al calaix.

Aquest dissabte els nostres representants anaven a competir al Neo Reus. Aquest cop, però, era al recinte firal i aquest lloc representa una dificultat afegida ja que es corre sobre moqueta, on els gossos rellisquen de vegades, i amb molt de public i molt de soroll.

Els gossos de grau 1, van tenir problemes amb això. Nosaltres comptavem amb en Morgan de l'Elisenda i la Channel d'en Miguel. En la primera mànega l'Elisenda estava tant centrada en les zones de contacte que és va saltar un tros de pista per anar-hi directa, tot i l'eliminar-se, la resta de la pista va sortir perfecta. Pel que fa a la Channel, els sorolls li van afectar força i va sortir distreta. Bo i això, en Miguel va estar animant-la fins al final i van fer un bon paper.

Pel que fa a la segona mànega, l'Elisenda va fer una bona pista, tot i que va haver de repetir alguna zona de contacte ja que no el gos no s'havia aturat perfectament. La Channel, va sortir més animada però, tot i això, no va poder entrar dins el temps previst pel recorregut.

201403 Reus podi Coockie201403 Reus podi KenyaCentrant-nos en grau II, teníem a la Taca amb l'Anna, a la Striptease amb la Carme i a la Kenya amb la Lorena. L'objectiu de l'Anna era fer un agility a cero. Per mala sort, un refús no li va donar l'accés al Campionat d'Espanya per individual, bo i que encara té força oportunitats. Tot i això, va marxar contenta perquè va poder fer un jumping a 0 i amb un molt bon temps.

Després, la Carme anava a fer rodatge per la prova de l'endemà. A l'agility la Striptease va tenir força problemes amb la moqueta però al final va poder acabar la pista. Al jumping anava més seguida i va acabar-lo a zero amb un molt bon temps.

Finalment, la Kenya venia a sumar punts per anar al Campionat d'Espanya per individual i així ho ha fet. Primer va fer un agility molt controlada i es va posar en primera posició amb un zero. Després va poder rematar la feina amb un jumping a cero rapidíssim així que ara la Lorena està a només 1 agility d'aconseguir el seu objectiu i a més ho va poder celebrar amb un primer lloc de la prova.

Finalment, en grau III teníem a en Drac amb l'Elisenda, la Gamma amb en Jordi i en Coockie amb en Toni. Tots aquest competidors venien amb l'esperança d'aconseguir punts per la gran final i així ho han fet.

La primera d'aquests, l'Elisenda, va fer un agility molt ràpid a cero i ho va rematar amb un jumping perfecte. Així, estan només a un jumping d'anar al Campionat d'Espanya, ja ho estan tocant amb els dits!

Seguidament, en Jordi venia disposat a tornar a casa amb l'últim doble zero que li faltava. A l'agility va aconseguir acabar-lo a zero tot i que la pista va ser força accidentada però en el jumping es van eliminar i no no  van poder aconseguir el darrer i preuat punt.

Finalment, en Toni va aconseguir el doble 0 que volia amb les pistes rapides a les que ens té acostumats i va pujar al podi en segona posició de mini+midi però sent el millor midi de la competició.

Jordi (Gamma)


FaLang translation system by Faboba