13 feb 14 A Badalona doble zero de la Chula i de la Golfa que destaca en la lliga de segona divisió estandard (acompanyada per la Striptease en mini-midi)

Divisió d'honor

201402 Badalona Podi Golfa201402 Badalona GolfaAquest diumenge els de divisio d'honor vam matinar força per començar amb l'agility a la prova de FCAG de Can Bugunyà que es disputava al Badalona.

La Coma i la Diana no estaven gaire centrades i van fer un refus i una falta. En categoria midi, l'Elisenda i el Drac tambe van sortir despistats i es van eliminar; pero la Gamma i el Jordi van fer una pista perfecta, igual que l'Isma i la Chula a categoria mini.

Un muntatge de pista despres, al jumping, en categoria estandar la Coma va sortir amb massa ganes i es va eliminar fent un salt que no tocava. El Drac i la Gamma van compensar la primera manega fent una pista a zero i una eliminada respectivament. En canvi la Chula va repetir-se, tornant a fer una pista a 0. Amb els punts acumulats l'Isma es manté en tercer lloc en la classificació de la lliga catalana en mini i, amb les seves darreres actuacions, es va acostant al segon classificat.

Diana (Coma)

Segona divisió

Aquest diumenge els equips de segona divisió van fer un bon paper a Badalona.

201402 Badalona Striptease201402 Badalona Kira2En la categoria mini-midi participaven l' Ela, la Sriptease i la Kira.

En el jumping la Laura es va eliminar per trepitjar el túnel intentant evitar que la Kira entrés per la boca equivocada. L' Ela va fer un refús al primer salt però va aconseguir acabar la pista sense cap més penalització i finalment l'Stiptease només va fer una falta a l'eslàlom.

A l'agility la Kira va sortir molt animada i només va fer un refús en un salt.  L'Ela va penalitzar amb una falta i un refús, i l'Striptease tot i fer una bona pista va saltar la zona de la passarel·la i la Carme es va eliminar fent-li repetir.

201402 Badalona Qumba201402 Badalona DanaEn la categoria estàndard en Qumba va fer un jumping molt ràpid però va tirar algun pal i a l'agility es va eliminar a l'antepenúltim salt tot i haver fet una gran pista. La Maria i la Dana van fer unes pistes genials: només un refús al jumping i l'agility a zero!

Finalment en César i la Golfa van fer un doble excel·lent a zero, van fer podi en tercera posició i van incrementar el seu avantatge al capdavant de la lliga catalana en categoria estàndard. Enhorabona equip!!

Laura (Kira)

Iniciació

201402 Badalona Hippy201402 Badalona MorganEn la categoria d'iniciació, en Hippy va sortir amb moltes ganes però es va oblidar de com es feien les zones de contacte. Només va caldre recordar-li una vegada, a la rampa, perque la resta les fes perfectes. També, a causa de la velocitat i un petit error técnic, va fer una refusada a l'eslalom en cada mànega, pero va sortir molt content i amb ganes de més.

A en Morgan també va caldre recordar-li les zones de contacte, pero al igual que amb el seu company, només va caldre una repetició. A la segona mánega la Eli va pensar en ometre algún obstacle per anar mes rápid (tot i que no anava lent) peró la resta se'n va adonar i va tenir que repetir.

201402 Badalona Taboo201402 Badalona XumaA en Taboo, també va caldre recordar-li les zones, pero a difèrencia dels seus companys, no n'hi va haver prou amb una, va fer de les seves a les dues pistes per no desacostumar a la seva mestressa.

La Xuma, com ens te acostumats, va fer pistes molt bones tant a la primera com a la segona mánega (amb derrapades incloses) i amb algun petit error.

Per acabar proposem: cues de pansa per alguns dels gossos i mes entrenaments pels amos.

Estel (Taboo)


FaLang translation system by Faboba