22 gen 14 Diumenge, en categoria d'iniciació la Mònica amb en Dirk i la Maria amb la Dana van ser primera i segona

201401 Podi IniciacioLa prova va començar per divisió d’honor on tenien com a representants el Drac, la Chula, la Coma i la Gamma. En Drac va fer les dues mànegues gairebé perfectes, amb una petita penalització de temps. Pel que fa a la Chula, va fer un jumping molt ràpid, eliminant-se per no poder arribar en un punt (li perdonem perquè encara no està del tot recuperat de la seva lesió). A l’agility va fer bones zones però al final es va eliminar per un problema amb un salt. Pel que fa a la Coma, va fer unes pistes genials on va correr molt i va fer bones zones. Per mala sort va saltar la rampa a l’agility. Finalment, la Gamma va fer pistes molt ràpides amb bons quietes i bones zones, però amb alguns problemes amb l’eslàlom.

En segon lloc, a la mànega d’iniciació teníem a l’Osito, en Taboo, en Hippy, en Dirk i la Dana. En primer lloc, l’Osito va fer unes pistes molt bones i molt ràpides, però va tenir problemes amb l’eslàlom a ambdues mànegues. Seguidament, en Taboo, va sortir rapidíssim com sempre. En l’agility es va eliminar per repetir les zones de contacte, però va fer un molt bon eslàlom. A la mànega de jumping va fer una molt bona pista, eliminant-se a l’últim salt perquè l’Estel enlloc de correr es va passar la recta fent-se un tip de riure. A continuació, en Hippy, va fer un agility molt ràpid; de fet, li va agradar tant, que va preferir repetir dues vegades la recta inicial. Per mala sort es va eliminar repetint les zones. El jumping el va fer molt seguit.

Els dos protagonistes del diumenge, però, van ser en Dirk i la Dana que van fer pistes molt ràpidesfent a zero les dues mànegues. Amb això, a part de fer un primer i segon lloc, respectivament, van aconseguir el punt que els mancava per passar a segona divisió. Felicitats!

Jordi (Gamma)


FaLang translation system by Faboba