13 gen 14 A Saragossa l'Elisenda i en Jordi fan podi i sumen un doble zero cadascun

201401 Almozara podi diumenge201401 Almozara podi dissabte
Com sabeu l'Elisenda i en Jordi acaben de tornar d'Anglaterra i s'han d'aplicar per aconseguir classificar-se pel Campionat d'Espanya, sobre tot en Jordi que amb la Gamma només te dos dobles zeros.

Per això, junt amb la Sacha que està cercant el seu darrer agility i jumping i en Morgan i l'Ela que s'hi han afegit, aquest cap de setmana han estat al club de l'Almozara a Saragossa.

201401 Almozara Morgan201401 Almozara ElaEn el cas d'en Morgan l'objectiu era treballar el quiet a l'inici de la pista, quelcom que aquest impetuós doberman te tendència a saltar-se, iniciant per si mateix la pista i esperant que el seu guia el segueixi. L'Elisenda, però, no estava disposada a deixar-li passar i el cert és que se'n va sortir molt bé.

En Morgan va fer molt bé els quiets i, a més, va fer les pistes molt seguides bo i que encara han de treballar més el treball al final de les zones. L'Elisenda va acabar força contenta.

201401 Almozara SachaLa Neus volia treballar la fluidesa a la pista amb l'Ela i, si a més, aconseguia fer algun zero, encara molt millor. Va anar millorant al llarg del cap de setmana, va fer pistes cada cop més ràpides i, al final, va aconseguir el zero que estava buscant. La Neus també estava força contenta.

En Paco i la Sacha van fer pistes espectaculars -com sempre. Va començar amb un agility rapidíssim a zero -guanyant la mànega- però en en jumping va fer un refús i no va aconseguir el doble zero. L'endemà de nou pistes espectaculars però algun petit problema que li va impedir fer el zero. El darrer jumping que li cal haurà de ser a la propera prova.

Aprofitant que hi eren, en Paco -amb el permís de la Rola que està lesionada- també va fer uns recorreguts de preagility amb en Bandido on van poder demostrar les seves capacitats.

201401 Almozara Gamma201401 Almozara DracEn la màxima categoria, grau III,competien la Gamma i en Drac. Dissabte la Gamma va fer les dues pistes a zero, quedant primera al podi i en Drac va fer un doble excel·lent i va fer també podi. Diumenge la Gamma també va fer zero a l'agility però va tenir un problema a l'entrada del slalom. L'Elisenda i en Drac, en canvi, va tornar a fer podi.

Tant en Jordi com l'Elisenda van acabar força contents; ja son una mica més a prop de la final.


FaLang translation system by Faboba