Vols coneixer i aplicar les tècniques de Tellington Ttouch que et permeten millorar l'equilibri físic i emocional del teu gos?
El 14 i 15 de setembre organitzarem un seminari amb la Wendela Bicker Caarten que ens descobrirà tot aquest mon així com l'aplicació en els gossos que fan agility.

2013 Wendela toquesVull inscriure'm ara

 
Ponent:
Wendela Bicker Caarten és terapèuta certificada del mètode Tellington Ttouch P2. Va fer la formació del mètode al llarg de quatre anys al Regne Unit, Holanda i Suïssa i ha superat els requisits, incloent la presentació de 15 casos reals i examen, per esdevenir formadora del mètode arreu del món. Ha col·laborat en cursos organitzats al Regne Unit i des del 2011 està impartint seminaris. A banda ha assistit a múltiples cursos amb Karen Pryor, Turid Rugaas, Susana Clothier i altres. Podeu obtenir més informació sobre el mètode Tellington i la seva aplicació a www.happyanimales.com
Objectiu del curs:
Coneixer els quatre elements bàsics del mètode Tellington Ttouch: la filosofia, el treball corporal, els exercicis de propiocepció i els embenatges i obtenir les habilitats que et permetin treballar-ho amb el teu gos de forma segura, suau i efectiva..
Metodologia de treball:
El curs es eminentment pràctic treballant sobre tot amb el nostre gos i fent exercicis per parelles. Després d'una introducció observarem i explorarem el nostre gos i practicarem alguns tocs amb el gos. Cal fer notar que no es tracta de massatges sino de moviments suaus i tocs no habituals buscant més la resposta positiva de les vies neuronals del gos.
Perfil dels assistents:
No cal tenir cap formació prèvia, només l'interés en conèixer altres camins per millorar l'estat del nostre gos.
Nombre d'assistents:
El nombre de participants amb gos està limitat a 12.
Calendari:
El 14 i 15 de setembre
Horari:
dissabte de 9 a 18 i diumenge de 9 a 13
Lloc:
Instal·lacions del Club d'agility Canic a Cabrera de Mar (Barcelona). GPS: N 41.52057º E 2.41588º. Veieu com arribar
Continguts:
El programa s'adaptarà una mica al perfil dels assistents però cobrirà els quatre principis bàsics del mètode: filosofia, tocs sobre el gos, exercicis de propiocepció i embenatges, treballant-los tots de forma pràctica amb el nostre gos. Inclourem també unes consideracions sobre la pràctica de l'agility amb tocs que podem fer abans i després del circuit o per mimar al gos quan ja no el practica.
Idioma:
El curs es farà en castellà.
Preu (inclou dinar dissabte i cofee break):
Participació amb gos: 130 €, participació sense gos: 110€.
Inscripció:
Cal omplir el formulari adjuntant-hi el resguard de l'ingrés per un mínim del 50% del import del curs al compte 2100 0416 57 0200164955 de CaixaBank. La inscripció es farà per l'ordre en que s'hagi realitzat l'ingrés, si us plau al fer-lo indiqueu el remitent per tal de facilitar-nos la feina. La resta del curs haurà d'abonar-se abans de l'inici del mateix, ja sigui per transferència a aquest mateix compte (enviant el resguard d'ingrés per mail) o bé en efectiu el mateix dia, abans de començar.
Més informació o si teniu qualsevol problema:
Envieu un mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé truqueu-nos al 937 927 655 o bé al 607.475.945 (Neus)
Wendela Bicker Caarten

FaLang translation system by Faboba