Doble podi en divisió d’honor

201412 Quiteria DHEl diumenge ens hem tornat a trobar a Santa Quitèria per fer la 8ª prova de la divisió d’Honor de la lliga catalana de la FCAG. El club ha estat representat per l’Striptease, en Drac i la Gamma en categoria midi i el Qumba i la Coma en categoria estàndard. Les pistes eren una mica enrevessades i amb bastants punts on caure i eliminar-se. Cap cosa que els nostres representants no estiguessin disposats a superar… o no.

El Drac i l’Elisenda han fet les dues mànegues sense cap errada i a bona velocitat la qual cosa els ha valgut acabar en el primer lloc de la categoria mini-midi. L’Striptease també ha fet bones pistes malgrat que la Carme se li anava posant pel mig i després d’una entrada a l’eslàlon que tothom donava per perduda ha aconseguit acabar en tercer lloc de la classificació, compartint podi amb el seu admirat Drac. La Gamma ha fet bones pistes com sempre, però el Jordi prefereix assegurar la conducció i si cal repetir un obstacle per fer-ho bé, ho fa.

La Coma ha fet les seves dues pistes amb alguna falta però la velocitat que marquen alguns estandards ha fet que penalitzés una mica pel temps. El Qumba i el Juanjo, tot i fer les pistes amb la seva espectacularitat habitual, han decidit posar punt i final, amb les dues mànegues d’avui, amb la sèrie “10 maneres diferents d’eliminar-se” i a partir d’ara ja podran tornar a donar guerra a la part de dalt de la classificació.

Carme (Striptease)