21 des 14 I Open Marató TV3 Santa Quitèria: el Canic hi era amb la Striptease, la Collie, en Qumba i en Hippy  però amb algunes innovacions.

201412 Marato grupDissabte 13 es va celebrar al club d’Agility Santa Quitèria el I Open per la Marató de TV3 i allà estava el Canic per aportar el seu granet de sorra. Allà ens vam trobar la Collie amb el Sam i l’Eva, el Qumba amb la Mercè, el Hippy amb el Juanjo i l’Striptease amb la Carme disposats a fer-nos veure d’alguna manera o altra.

Les pistes, tant de l'agility com del jumping eran molt obertes i ràpides però amb alguns puntets que demanaven una conducció acurada i, si més no, un bon control del gos.

La tarda va començar amb la mànega de jumping. L’Striptease, després de deixar enrere a la Carme a la sortida -cosa que els va costar un refús- va fer una bona pista, atenta a no tornar a fallar.

En categoria estàndard, la Collie sortia per partida doble, amb l’Eva i amb el Sam. L’Eva va saber conduir la Collie de manera molt professional i fins i tot va fer un quiet perfecte però la Collie anava amb ganes de més i va afegir, ja quasi al final de la pista, un salt extra. Amb el Sam, la Collie va anar tant ràpida com sempre i amb tanta inèrcia que va ser difícil que enfilés els pals a la primera.

El Qumba i el Hippy aquesta vegada canviaven de guies. El Juanjo i la Mercè van poder gaudir de un gos diferent al que estan acostumats però es va notar que tot queda en família.  La Mercè va conduir de manera admirable al Qumba però alguns girs massa tancats van fer que caiguessin un parell de pals. El Hippy amb el Juanjo ens va fer una bona demostració de conducció amb un temps que el va situar a la part superior de la classificació.

A la mànega d’agility, ja de nit, l’Striptease va fer una refusada a l’entrada d’un túnel massa fosc però la resta de la pista va ser correcta.

La Collie amb l’Eva va fer molt bona pista però va agafar massa carrereta i es va saltar la zona de la rampa que justament es feia dos cops.. Amb el Sam, la Collie va provar a la rampa la modalitat “al vol” per “tocar” la zona la qual cosa ens va deixar a tots bocabadats però, com sempre, el jutge no va saber apreciar.

El Qumba va tornar a lluir-se amb la Mercè, fent molt bones zones i fent-la córrer de debò. Al Juanjo li sentava bé això d’anar amb un gos més petit i va poder completar una pista perfecta amb un petit entrebanc a la passarel·la. Al final, el Qumba i el Hippy es van poder classificar entre els primers 15, tenint en compte que hi participaven alguns dels millors gossos que hi ha en l’actualitat. Bona feina!

Carme (Striptease)


FaLang translation system by Faboba