21 des 14 A Reus en grau II molts podis Striptease, la Chula i la Martina però no us perdeu l'anàlisi d'en Juanjo sobre les cinc etapes del dol agilitista

201412 Reus Martina

Dissabte 6

El dissabte dia 6 el club d'agility Cànic es va presentar amb ganes a la competició de la RSCE organitzada pel club Neo Reus. A grau II competiren Martina i Holly amb l’Elena, tornant a la competició Kira amb la Laura, Chula amb l’Isma, Striptease amb la Carme, Hippy amb la Mercè, el Qumba amb Juanjo, i, just ascendit des de grau I, Bruc amb el Hector.

En la primera mànega, l’agility, Martina i Kira van realitzar un circuit ràpid i sense errades. La Holly, de forma novadora, va cometre una falta en sortir-se de l’eslàlom. Hippy, Bruc, i Qumba no van tenir la sort de cara i van caure eliminats en aquesta mànega.

Al jumping, Martina, Holly, Chula, Kira, i... ¡¡¡¡FELICITATS!!!... Bruc, amb una efectiva conducció dels seus guies, van realitzar el circuit sense cap falta, tots amb un excel·lent a zero. Striptease amb un refús es va quedar al caire de fer el doble zero. I Qumba i Hippy van cometre una falta i una refusada respectivament.

A l’hora dels podis, una molt merescuda tercera plaça per la Martina en estàndard, i per la Chula en Mini/Midi.

201412 Reus Strip Chula

Capítol apart per Qumba, o més exactament per Juanjo. Un cop va eliminar a Qumba en un error de guiatge, Juanjo va patir un succedani de les cinc etapes del dol, aquest cop reconvertides en les cinc etapes del mal agilitista:
  • La primera, la negació: “Un altre eliminat,... això no em pot estar passant”;
  • la segona, la ira: “És que aquest gos va a la seva i no em fa ni cas,..., no és just”;
  • la tercera, la negociació: “A veure, si et dono de menjar, et tracto be, et dono tota l’estimació del mon,..., si la propera ho fas be prometo donar-te més chuches”;
  • la quarta, la depressió: “Joooh, si és que a més a més sóc tonto,..., enfadar-me amb el gos quan tota la culpa és meva”;
  • i en darrer lloc, l’acceptació: “Juanjo, posa’t les piles i entrena, que aquest pas no arribes a Astúries

Diumenge 7

A l’endemà i amb un fred que pelava, varem repetir Striptease, Chula, Hippy, i Qumba. A l’agility, Chula i Striptease van mostrar el gran moment de forma i coordinació de l’equip que mantenen des de fa temps i van realitzar un circuit impecable a zero. Hippy, tot i realitzar un bon circuit va caure eliminat en “re-saltar” un obstacle. Menció apart per el component humà de l’equip de Qumba, no només es va eliminar, sino que s’inicià el que podríem anomenar un “reus horribilis”.

A la segona mànega, el jumping, un altre cop, Striptease i Chula ho van fer fenomenal, no només realitzant un circuit perfecte a zero, sino que a més van quedar entre els tres primers. Hippy, víctima de la velocitat com James Dean, es va saltar un obstacle a la recta final i va caure eliminat.

Striptease i Chula van ocupar les primeres places del podi, amb un doble excel·lent a la butxaca cadascun.

201412 Reus Hippy

Dilluns 8

I arribem al darrer dia. Aquest cop ja només restàvem Striptease, Hippy, i Qumba. Striptease, continuant la bona ratxa va aconseguir un altre doble excel·lent. També en la seva línia, Hippy va caure eliminat a totes dues mànegues a causa de la velocitat. I Qumba, per tancar el “reus horribilis”, va ser eliminat per en Juanjo en les dues mànegues. Un altre cop, Striptease i la Carme van fer podi, ocupant el calaix més alt de tots, i amb un doble excel·lent. Felicitats.

Juanjo (Qumba)


FaLang translation system by Faboba