7 dec 14 Sota una pluja que ens va acompanyar tot el dia la Cora va quedar en segon lloc a la prova de segona divisió al nostre club

201411 Canic Podi Cora201411 Canic CoraDiumenge a la competició que van organitzar al club, els representants de segona divisió: Osito, Taboo, Dana i Cora, van tenir unes pistes sota pluja i fang.

La pista d’agility la va començar la Dana i en el segon obstacle (un túnel) la seva guia no va pensar que correria tant i no va arribar a temps de dir-li que entrés per la segona boca i es va eliminar, bo i que després va acabar la pista correctament. Maria has de correr més, que la Dana s'ha posat les piles!!!!

Després va ser el torn de la Cora, va fer una pista a zero i va acabar en tercer lloc.

201411 Canic Taboo201411 Canic EstelEn Taboo va començar molt be, però després de la passarel·la va decidir fer l’slalom -Taboo!!! que era un tunel!!- i es va eliminar. La seva guia va continuar fent la pista, però en Taboo no estava per la labor, quan tocava rampa va fer el túnel i per acabar d'arrodonir va fer de SuperCan en el balancí (volia fer-se la súper foto).

L’ Osito va sortir sense gaires ganes, i es que estava plovent!! Va fer una falta al slalom, després un refús al túnel.

En el jumping la Dana va fer mitja pista molt bé, però quan la necessitat arriba.... es fa on sigui, el jutge no va estar d’acord i la va eliminar.

La Cora va fer un jumping a zero però bo i que es va passar de temps, en la classificació final va pujar un lloc i va fer podi en segona posició. Molt be Cora!!!

El Taboo va fer el jumping quan més plovia, pobret!! La seva guia tot i allunyar-se’n, no va arribar a poder-li dir que havia de fer un rere després de la recta i es va eliminar. Va continuar i a mitja pista va tornar a fer de les seves.

A l’Osito li va costar sortir per culpa de la pluja, però quan va arrancar va fer la pista a zero, llàstima del temps.

Va sortir tot molt be ni que a l’hora de recollir va començar a ploure mes!! Però varem aguantar com uns campions!!

Juli (Cora)

m camara Elisenda (Cuca)

201411 Canic Dana201411 Canic Osito


FaLang translation system by Faboba