Els equips de grau III a prova

201411 Badalona DracDissabte va començar per un agility força tècnic on vam tenir pistes perfectes per part dels equips Drac-Elisenda i Jordi-Gamma, pistes molt bones però amb algunes errades puntuals que els van dur a l’eliminació per part dels equips Sacha-Paco i Kenya-Lorena i, finalment, una bona pista però amb faltes de les representants estàndar Coma-Diana.

A continuació el jumping va ser més fluit però amb punts enrevessats i salts molt, molt junts que van dur a la eliminació a tots els nostres participants excepte l’equip estàndar que va aconseguir acabar la pista havent tan sols tirat un pal.

Diumenge es va repetir el fenòmen: tot i que ja hauríem d’estar-hi acostumats, es van presentar pistes exigents amb certs punts de control que van posar a prova als nostres competidors.

Vam començar per l’agility on en Drac es va eliminar al començament de la pista (així desprès van anar tranquils), la Gamma també, per repetició d’una zona on no s’havia aturat (aquest equip, sempre entrenant!) i la Coma també per fer una pasarel·la enlloc d’un túnel (val a dir que estaven molt molt juntets).

201411 Badalona Kenya201411 Badalona SachaDesprès al jumping les pistes van permetre una execució molt millor tot i que el temps era força ajustat. Bona pista d’en Drac, pista perfecta de la Gamma i molt bona pista de la Coma tot i no entrar en un temps tan justet.

Un cap de setmana amb moltes pistes, força dificultat i molts punts a tenir en compte per seguir treballant!

Diana (Coma)