Bones pistes en segona divisió a Girona

En 2ª divisió els representants de mini-midi: Estel-Taboo i d’estàndard: Maria-Dana i Juli-Cora van anar a Girona amb un temps que pels gossos era genial (feia fresqueta).

201410 Girona TabooEl dia va començar molt justet per l’Estel i la Juli, tant que l’Estel va haver de correr per anar a reconeixement de pista perquè ja estaven cridant els mini-midi, per sort la Juli va poder agafar una mica més d’aire, jajaja!.

Varem començar per el Jumping, en Taboo va sortir molt concentrat i molt ràpid (la seva mami això no s’ho esperava això). Anaven molt be fins que l’Estel, en arribar a la roda, no va confiar en que Taboo entrés pel mig i es va esperar a assegurar, amb el qual no va arribar a temps de marcar el castell i llavors li va fer un refús, això só, desprès va acabar la pista molt rebé.

En l’agility va començar molt be i ràpid, el balancí genial, però desprès d’un salt venia la passarel·la i ell va preferir fer els pals que estaven davant, per tant el van haver d’eliminar, desprès va acabar fent-ho be.

201410 Girona CoraDesprès va anar la Cora, que va fer un jumping molt ràpid, incloent l’eslàlom. Tant va còrrer que quan quedaven tres salts va tomabar un pal i tot (tot i això no va arribar al temps per que va marcar el temps un gos va fer el Jumping suuuupeeeer ràpid).

En l’agility va fer la pista també molt ràpida i fent un cero, però com li va passar abans no va entrar en el temps.

Desprès li va tocar a la Dana que va fer un jumping a cero i una mica mes ràpida de l’habitual, però tampoc va arribar al temps fixat. En l’agility va fer cero però també va anar-se’n de temps.

La Cora va quedar sisena en la classificació i tots tres es varen endur uns puntets pel campionat, no està malament!!!

Juli (Cora)