A Cornellà un doble zero alternatiu

Cornella Morgan201410 Cornella podi G3Grau I

En Morgan va ser l’únic representat de grau I. En aquesta prova en Morgan debutava amb la tècnica de no corregir zones, còrrer i fer la pista fluïda sense que el gos es frustrés amb els errors i va funcionar.

La primera pista va ser molt maca amb una falta a la rampa i la segona, va tenir quatre faltes en zones però tota la pista va ser molt ràpida i va funcionar força bé. Tant el gos com la guia s’ho van passar molt bé. El resultat del dia van ser 0 mossegades, 0 frustació. Tots busquem el doble 0, no?

Grau III

En grau III, en Drac i la Kenya, tots dos midis, van fer molt bones actuacions. Les pistes d’en Gregori Conde van ser molt divertides, un agility fàcil i ràpid i un jumping amb un parell de punts de molt control. A l’agility,  els dos gossos van fer 0, i la Kenya va ser la més ràpida dels midis i la segona més ràpida de la conjunta mini/midi. El jumping començava amb una recta d’infart amb un tunel al final que no s’havia de fer. La Kenya va caure al parany i no va poder obtenir el doble 0 però la resta de la pista va seguir fluïda i ràpida. En Drac si que va solventar aquest punt, va estar a punt d’eliminar-se un obstacle més tard per abordar també el túnel quan no tocava, però ho van poder reconduir a l’últim moment. Així va aconseguir un punt net i la segona posició de mini+midi en grau III.

Elisenda (Morgan/Drac)