20 oct 14 Fa dues setmanes a Girona l'equip de divisió d'honor va fer bones pistes, incloent un doble excel·lent d'en Cesar

La tarda semblava que es complicaría pels avisos de pluja intensa que estaven pronosticats, pero al final el temps es va portar força bé i vam poder gaudir d'una tarda d'agility molt maca.

A la categoria mini/midi teniem com a representants del club a la Carme amb L'Strip i a la Neus amb l'Ela.

201410 Girona Ela201410 Girona StripL'Ela va sortir a pista i encara recordem l'ensurt que ens va donar a tots cuan va marxar del "quiet", la Neus va poder recuperar-la fent una pista molt bona i només amb una falta a la zona de la pasarel·la. Després al jumpìng que era molt ràpid i molt més complicat, es va eliminar en una zona molt estreta on era molt dificil arribar a temps!

La Strip va fer una pista força rápida i seguida a l'agility fent un zero molt merescut. Després al jumpìng va tornar a fer un altre zero encara que va dubtar en un punt critic però, gràcies a la Strip, va poder solventar-se amb un salt molt ben executat!

A la caterogia estàndard teniem com a representant a en Juanjo amb en Qumba i en César amb la Golfa.

201410 Girona Qumba201410 Girona GolfaEn Qumba va sortir disparat a fer l'agility i, de tanta energia com portava, va fer un parell d'errades. Una pujada de la zona de la pasarel·la i pals que va tirar degut a una conducció molt rápida i ajustada. Llàstima que va eliminarse fent un salt del revés quan ja només quedavan dos salts per acabar. El jumping va ser diferent i va fer una molt bona pista amb penalització per dos pals que va tirar.

La Golfa va sortir amb moltes ganes de pista i va acabar el recorregut a zero però penalitzant una mica per temps. Després al jumping va sortir molt molt ràpida i va aconseguir fer un altre zero peró també va penalitzar una mica per temps.

Cesar (Golfa)


FaLang translation system by Faboba