Al Vallés en grau II i III pistes ràpides i exigents

Dissabte

El dissabte les pistes que va muntar el jutge Albert Ulldemolins semblaven senzilles però eren ràpides i amb alguns punts on ere necessari controlar bé el gos. El categoria mini, l’Ela i la Chula van fer les seves pistes molt ràpides, massa ràpides al final de la passarel·la, cosa que les va penalitzar. Al jumping l’Ela va fer una pista excel·lent però prèviament havia decidit anar a fer una inspecció a un dels túnels, no fos cas que s’hagués mogut i el jutge no ho va considerar de la mateixa manera. La Chula es va lluir amb la seva pista però un petit canvi d’opinions amb l’Isma en el penúltim salt li va costar un refús que li va impedir completar la pista 0.

201410 Valles Ela2201410 Valles Chula2

En categoria midi, l’Striptease va fer una bona pista però va calcular malament la llargada del salt de longitud. El Taboo, en canvi, tot i gaudir de la bona vista que tenia des de dalt la rampa, va completar la pista tan ràpid que va entrar en temps i així obtenir el preuat 0. En el jumping cap dels dos va tenir sort però no per això les seves guies van quedar menys contentes amb les seves pistes.

201410 Valles Striptease201410 Valles Taboo

201410 Valles Podi Diss Golfa201410 Valles GolfaEn categoria estandart, la representació de pastors de Brie, Qumba, Holly i Martina van fer bones pistes però amb algun zona, pal o dubte que va impedir acabar a 0. El Hippy tampoc va tenir sort amb el resultat però cada cop està més pendent de la Mercè ben segur que aviat comenceren a veure els fruits del seu treball.

La Golfa va fer les seves dues pistes a 0 mentre els altres ens preguntàvem per què sembla tant fàcil la pista quan la fa la Golfa i el Cèsar? Al final, com no?, van aconseguir el segon lloc de la classificació d’estandart. Enhorabona!

A la categoria de grau III teníem ben pocs representants. Dissabte, tan sols eren la Taca i la Coma. L’Anna amb la Taca va fer dues pistes molt ràpides pero es van eliminar a les dues mànegues i la Diana i la Coma tambè es van eliminar a l’agility i van fer una falta al jumping.

201410 Valles Taca201410 Valles Coma

Diumenge

El diumenge tots esperàvem un dia de pluja i fred però als nostres equips de grau II no hi inclemències que els aturin. Al final no va haver-hi pluja i vàrem acabar gaudint d’un esplèndid dia. El jutge, Albert Ulldemolins, va plantejar dues pistes ràpides però alguns punts complicats on es van posar a provar les habilitats i la forma física dels guies i els gossos, alguns amb més sort que altres.

En categoria mini, L’Ela i la Neus van fer una pista d’agility perfecte i a tant bon ritme que va acabar fent el millor temps d’aquesta mànega de tota la categoria mini-midi, però una falta a la zona de la passarel·la li va impedir posar-se en primer lloc de la classificació. En el jumping, l’Ela va retallar en un dels salts agafant per sorpresa a la Neus, que ja tenia problemes per seguir-la i no va poder evitar que la gossa tornés a fer el mateix salt.

La Chula va tenir una actuació excel·lent, aprofitant al màxim les retallades però amb un quants tocs d’emoció que el públic agraeix si acaben bé com en aquest cas. Va acabar en quarta posició en la mànega d’agility però un refús en el jumping li va fer perdre un temps preciós per poder millorar aquesta posició.

En categoria midi, l’Striptease hagués pogut fer una pista perfecta si la seva guia no se li hagués anat posant pel mig. En el jumping, va decidir prendre la iniciativa i la coordinació amb la Carme va millorar i, ara sí, varen acabar la pista a 0 i a més amb bon temps!

En categoria standart, el Qumba va tenir un dia molt inspirat i va fer córrer de debò al Juanjo. A la mànega d’agility, tot i no completar-la a 0, va fer molt bones zones i el Juanjo va fer una conducció molt efectiva, mentre que al jumping si que va acabar a 0 i amb un temps excepcional.

201410 Valles Qumba201410 Valles Hippy

La Holly i la Martina varen tenir un dia similar. Totes dues varen fer un jumping sense cap errada i només amb algun dubte que les va fer penalitzar per temps. En l’agility, la Martina va completar la pista sense cap errada però amb penalització per temps ja que estava massa ajustat i la Holly, després de fer una bona pista va caure en l’últim parany que plantejava la pista.

201410 Valles Martina201410 Valles Holly

Finalment el Hippy i la Mercè van fer les dues mànegues amb la seva acostumada alegria acabant el Hippy alegre i la Mercè esbufegant. Malgrat la calor les dues pistes van fer-les a bona velocitat i van poder treballar la coordinació entre gos i guia.

201410 Valles Podi Sacha201410 Valles Drac

En grau III diumenge es va afegir en Drac, el qual va fer dues pistes molt bones però es va acabar eliminant a les dues mànegues per errades puntuals. La Sacha va fer un molt bon agility a zero, però es va eliminar al jumping, tot i això al final va ser tercer al podi de grau III. Pel que fa a la Coma, va fer un agility amb una sortida de túnel de lona per terra i un jumping a zero.

Carme (Striptease) / Diana (Coma)