15 oct 2014 El darrer cap de setmana, en grau I, la Rola i en Bandido van seguir ajustant la seva conducció i la Mercè, junt amb en Dic i en Duc, van anar-se familiaritzant amb altres camps de treball.

El passat diumenge 12 d’octubre la prova era a Caldes de Montbui, tot i que el dia va començar plovent, després va acabar fent sol. A Grau I només hi havia en Bandido, en Dic i en Duc. Les pistes no eren massa dificils, però suposo que els gossos encara no tenen massa experiència en participar fora del club i això fa que no es centrin del tot. Però tot i així ho van fer força bé.

201410 Valles BandiEn Bandido va fer les pistes amb molta velocitat, però el van eliminar en les dues proves. En la primera va sortir abans dels pals i la Rola no es va donar compte i va seguir fent el següent salt, i en la segona al no parar-se bé en el balancí la Rola va preferir repetir-lo...

En Duc estava una mica als núvols, en la primera pista li va fer por el balancí i va baixar abans i els pals se’ls va passar de llarg, i en la segona, com que ell és així de feliç, va voler anar a veure qui era al jutge, baixant de la pasarel·la abans d’hora. Després la vam repetir i, es  clar, ens van eliminar però la resta la va fer tota bé.

En Dic va ser l’únic que no van eliminar. En la primera mànega encara anava una mica adormit i va passar pel costat dels pals i d’un salt, i la segona la va fer tota bé i força ràpid, però el jutge li va marcar falta al pujar la passarel.la. Be, jo crec que si que va trepitjar la zona, però el jutge mana... Estic, però, contenta perquè ho va fer bastant bé, poc a poc anirem millorant...

Mercè (Dic/Duc)

201410 Valles Duc201410 Valles Dic


FaLang translation system by Faboba