Al Maresme pistes molt exigents

201409 Maresme Podi Golfa201409 Maresme Podi Bandi201409 Maresme Podi Dana201409 Maresme Podi Sacha201409 Maresme Podi StripTant dissabte com diumenge varem ser molta colla al Maresme amb la il·lusió de poder treure algun dels apreciats excel·lents per el Campionat d’Espanya i passar un bon cap de setmana acompanyats de bon ambient i somriures.

En aquesta ocasió el jutge va posar unes pistes molt maques, complicades i amb un TRS molt just, tot un repte per la majoria de participants i on en algun moment havíem de tenir molt bona forma física per poder arribar en algun punt. Tot això no va ajudar gens a que ens poguéssim treure algun excel·lent però, bo i això, ho varem lluitar fins al final animant-nos entre nosaltres, cantant i rient si no arribàvem on calia.

Dissabte

201409 Maresme Chula201409 Maresme KiraCal destacar la actuació de la Rola i en Bandido que, en grau I, varen aconseguir el seu primer zero i van quedar tercers en la classificació general del dissabte.

En grau II l’Isma amb la Chula que va quedar segon de la manega d’agility i la Laura i la Kira, que portaven molt de temps sense competir, varen aconseguir fer l’agility a zero. Això no era gens fàcil ja que de 27 participants de  categoria S/M nomes ells i tres més  varen aconseguir acabar aquesta manega a zero.

201409 Maresme Golfa2201409 Maresme SachaEn mida gran el temps també era molt just i en Cesar amb la Golfa, que va aconseguir quedar tercer, ja ho va fer amb 1,80 de penalització per temps a la manega d’Agility.

En grau II, en Paco amb la Sacha ho va fer com de costum: molt be i rapit.

201409 Maresme Strip201409 Maresme ElaEl jumping, com ja hem comentat, era una pista molt rapida on havíem de córrer molt per estar en el lloc correcte en el moment correcte, només varen aconseguir la Carme i l’Striptease que van una pista perfecta, quedant en segona en el podi.

201409 Maresme Holly201409 Maresme Martina L’Isma que, amb la Chula anava segon de la manega d’agility, va arribar al seu límit al final de la pista i va enviar per error la gossa al darrer salt, oblidant-se en fins el penúltim salt. Una llástima perque amb això va perdre la possiblitat de podi i punt doble.

Arribat el torn de grau III, en Paco i la Sacha varen córrer molt, va ser ben mala sort que caigués el pal del penúltim salt, bo i això varen quedar tercers en el pòdium.

Diumenge

201409 Maresme Duc201409 Maresme CollieEl diumenge ens varem llevar molt aviat perque havíem de ser allà a les 8 del mati. Debutva debutava la Merce amb en Dic i el Duc i s’hi van afegir la Maria amb la Dana, en Toni amb en Panx, la Rola amb el Bandido i en Sam amb la Collie que va que hi havia estat dissabte.

201409 Maresme Bandi201409 Maresme Dana Encara que tots ho van fer molt be, cap d’ells va poder fer un zero però si que varem fer pòdium: la Maria amb la Dana va ser tercera i la Rola amb en Bandido quarta en la classificació general.

201409 Maresme Panx201409 Maresme Taboo En l’agility de grau 2 tots teníem la esperança de que les pistes fossin una mica diferents, però van ser igual o mes difícils que les de dissabte e igual d’exigent i ràpides. Bo i això tant en Cesar amb la Golfa com la Juli amb la Cora van ser capaços d’acabar la pista a zero. En mini i midi la Carme amb l’Striptease i la Neus amb l’Ela van fer pistes molt rapides però amb una penalització cadascuna.

201409 Maresme Qumba201409 Maresme Hippy En el jumping el jutge va posar una trampa “mortal” amb un túnel i un slalom on van es van eliminar molts dels participants, però per en Cesar i la Golfa aquest punt no era cap problema i van quedar primers de la classificació amb 0,6 de penalització per temps.

201409 Maresme Coma201409 Maresme TacaCal agrair el bon ambient dels participants del Cànic, agafant tan els bons com els no tant bons resultats amb ambient festiu i alegria. Felicitats a tots els que heu obtingut podi i, tant la resta com ells, ens toca seguir treballant per aconseguir els excel·lents.

Neus (Ela)