També erem a Cantabria

201409 Cantabria QumbaQuan tothom torna de vacances, en Juanjo , la Mercè i els seus 3 peluts les comencen. Aquest any han volgut repetir per la zona de Cantabria, per gaudir dels  fantàstics paisatges, enormes entrecots i perque no, també una mica d’agility.

La prova l’organitzava el club d’agility Cantabria i el jutge era en Ramon Poble. Dissabte la prova es feia a les instal·lacions del club amb pistes de gespa i amb molt d’espai per poder jugar i gaudir amb els gossos.

La primera pista va ser l’agility, un recorregut llarg i ràpid. El primer en sortir va ser en Qumba, que encara que feia una calor impressionant  va anar al màxim, fins arribar a la rampa, on no es va parar a  la zona i el Juanjo va preferir tornar-la a fer , molt ben fet!!! la resta de zones van ser impecables. Després sortia en Hippy amb una guia molt acalorada, va fer un quiet perfecte i va començar una bona pista. Llàstima que la guia, que ja de per si no corre gaire, sota aquell sol no arribava a cap obstacle, provocant que Hippy fes una falta , un refús i penalitzes 2 segons per temps.

En el jumping en Qumba va sortir una mica despistat ja que just abans d’entrar havia tingut unes “paraules” amb un altre gos, però es va tornar a centrar en el seu guia  i ens va oferir un jumping boníssim, llàstima d’un pal que va tirar. En Hippy va tornar a fer un quiet molt bo a la sortida i va sortir molt animat però, al ser una pista molt ràpida, la Mercè va intentar guanyar distancia per poder arribar a marcar-li tot, i com el Hippy no està acostumat a portar a la Mercè per davant, es va despistar i no va fer el salt que li pertocava, així que es va  eliminar.

Diumenge la prova es feia a un indret preciós, a Socabargas (Liaño) on eren les festes de la zona. El dia començava amb molt de sol, prometia que passaríem moltíssima calor i així va ser.  Aquest cop tornàvem a començar per l’agility i per en Qumba. Tant en Juanjo com en Qumba van fer una bona sortida i un molt bon recorregut, bones zones i bon temps, però com tot no pot ser perfecte va tornar a tirar un pal. El Hippy i la Mercè anaven després. La Mercè no podia amb la seva ànima , massa calor… un bon quiet de Hippy, una pista fluida per part de Hippy però fent una falta i una refusada altre vegada gràcies a que la Mercè no arribava a marcar.

El recorregut del jumping prometia, era  ràpid i amb algun punt de control. En Qumba va sortir una mica lent (massa calor) però va anar seguit i be fins que després d’un salt  va decidir retallar pel dret i estalviar una mica de recorregut, repetint el mateix salt al revés i eliminant-se. El seguent va ser en Hippy que va sortir una mica lent  però fent un jumping molt fluid i aconsseguint acabar la pista a 0. 

201409 Cantabria Chuleton201409 Cantabria MuntanyaEl Harpo també hi era, però ens va dir en privat que ell  preferia fer de relacions públiques, conèixer “nenes” i gaudir de diversos banys sota la font del poble… Aquest si que sap viure be!!

Mercè (Hippy)