A Lleida: calor, bany i pernil

201409 Daga PernilAquest cap de setmana, el club de La Daga organitzava un cap de setmana d’agility al camping La Noguera, just al costat de l’embassament de Sant Llorenç de Montgay, i allà estaven La Sacha amb el Paco, el Bandido amb la Rola i l’Striptease amb la Carme. El pronostic del temps era de força calor (com efectivament es va confirmar) però el bany per estava assegurat! Genial pels gossos d’aigua bo i que la Striptease va preferir quedar-se a la vora de l’aigua vigilant la roba.

La prova va començar divendres amb una prova KO: dos gossos en paral·lel que es van eliminant en cada ronda, amb una trentena de participants i on competien alguns dels gossos més ràpids del pais. El triomf, però, va ser per la gossa més elèctrica del circuit: la Sacha, que va aconseguir pels seus humans el pernil que hi havia com a premi.

El dissabte, després d’un matí de relax en el camping i l’embassament, va començar amb les mànegues de grau I, amb unes pistes plenes de trampes. El Bandido va fer una primera pista massa espitada la qual cosa va provocar tres refusades per excés de velocitat. La segona mànega, tot i eliminar-se en una trampa que plantejava la pista per als gossos ràpids com ell, la va completar de manera perfecta.

A grau II, la Striptease va completar la mànega d’agility sense problemes però es va negar a fer el balancí i això li va suposar l’eliminació. El jumping va acabar amb una refusada per una errada en la senyalització d’un salt. Al final del dia, però, la Striptease va acabar fent el balancí amb un nou incentiu, cortesia de Rola-Paco: el pernil!

A grau III, La Sacha tot i autoeliminar-se a l’agility per repetir la pasarel·la, va completar un jumping espectacular i va poder acabar en 4a posició de la categoria mini-midi de grau III.

201409 Daga Bandi2El diumenge, a grau I, les dues pistes també tenien una grau de dificultat prou elevat però el Bandido va completar una de les mànegues amb excel·lent i en l’altra la Rola va perferir repetir la sortida per treballar bé la posició estàtica però en la resta de la pista va demostrar que aqui hi ha fusta de campions. Al final varen acabar en 5a posició de la classificació de Grau I.

A grau II, l’Striptease va aconseguir l’objectiu clau (el balanci!) i tot i eliminar-se en un tunel que no tocava, van poder treballar la conducció. En el jumping, la calor ja estava apretant molt, el color negre no ajudava i l’Striptease va intentar negociar si calia o no fer alguns salts…

A grau III, la Sacha es va treure l’espineta del dia anterior i va completar les dues mànegues de manera impecable, emportant-se cap a casa un doble 0 i una merescuda segona posició en el podi de grau III.

Carme (Striptease)