Podi de la Strip i segona prova d’en Gold

201406 Vallromanes Podi Strip201406 Vallromanes StripAquest diumenge ens ha costat una mica aixecar-nos després de la gran festa del final de la lliga interna. Bo i això ens hem animat i hem anat a la prova del club Santa Quitèria amb moltes ganes de fer-ho be i, això si, ben carregats amb el tendal per tenir una bona ombra.

Aquest cop hem començat per la prova de grau II on hi havia una bona representació del nostre club. Hi hem anat l’Ela, en Zut, l’Osito, la Striptease i la Cora.

201406 Vallromanes Ela201406 Vallromanes CoraLa pista d’agility que ens ha posat l’Ana Beltran era molt maca i fluida però no per aixo fàcil.  Bo i  això, la Neus amb l’Ela, la Carme amb l’Striptease i la Juli amb la Cora han aconseguit acabar-la sense penalitzar.

Seguidament l’agility de grau III ha estat una mica més complicat però allà teníem, preparats pel que calgués, a l’Ana amb la Taca, en Jordi amb la Gamma, l’Elisenda amb en Drac i La Diana amb la Coma.

201406 Vallromanes Drac201406 Vallromanes Coma

El cert és que només ha aconseguit acabar el circuit l’Elisenda i encara amb una penalització.

201406 Vallromanes Gamma201406 Vallromanes TacaEl jumping de grau III ha estat el de la revenja per en Jordi amb la Gamma i l’Ana amb la Taca que van fer molt ràpid i sense cap penalització una pista en que calia tenir molta tècnica de conducció.

201406 Vallromanes ZutFinalment, el jumping de grau II no era gaire complicat però si que tenia alguns punts que costava una mica de recordar o que plantejaven dubtes sobre com fer-ho.

Qui millor ho ha fet ha estat la Carme que amb la Striptease ha aconseguit el segon lloc a la classificació final amb un valuossíssim doble zero. La Juli amb la Cora també ha fet un doble excel·lent i en Sergi i en Zut han estat a sis centèsimes de segon d’aconseguir-ho.

201406 Vallromanes Osito201406 Vallromanes TabooPoca sort, en canvi per l’Osito que bo i posar-hi empenta, ha penalitzat en temps. Per altra banda l’Estel, que no està disposada a deixar que el seu explosiu gos decideixi tot sol que fer, ha decidit repetir alguna seqüència que no havia estat prou acurada.

La jornada del diumenge s’ha completat amb la prova de grau I i amb unes gotes de pluja que han posat la nota climatològica de contrast. Allà hi teníem a l’Elisenda amb el Morgan i la Denise amb en Gold.

Per en Gold aquesta ha estat la segona prova fora del club i ha fet una gran actuació, aconseguint un excel·lent. Per la seva banda, l’Elisenda ha aprofitat la pista per entrenar alguns detalls amb en Morgan.

Neus (Ela)