La Cora estrena la temporada amb un doble zero

Grau II Dissabte

201406 Maresme ZutEn grau II l’Oscar Muñiz, el jutge de la prova, va plantejar unes pistes molt llargues amb uns quant punts de dificultat que suposaven importants reptes a tots els guies. La mànega d’agility va començar per la categoria mini, on l’Osito amb el Miguel es va defensar prou bé però un refús en l’entrada de l’eslalon el va fer perdre molt de temps. La Chula amb l’Isma i l’Striptease amb la Carme van fer les pistes a bona velocitat i salvant gairebé tots els paranys de les pistes… gairebé! El Zut amb el Sergi, com sempre, ens va oferir una bona pista i va aconseguir el primer 0 per al nostre equip i un quart lloc en la classificació de la mànega d’agility de midi-mini.

En categoria standard, la Cora va fer la seva pista amb la fluïdesa habitual però un pal inestable i un petit dubte a l’entrada del túnel no li van permetre puntuar.

En la mànega de jumping, cal destacar l’excel·lent pista a zero de la Chula, molt ben conduïda per l’Isma que va superar amb nota totes les trampes que plantejava la pista. El Zut va salvar la seva pista amb un sol refús però la calor li va jugar una mala passada i li va fer perdre un temps preciós.

Grau II diumenge

201406 Maresme CoraEl diumenge va començar la mànega d’agility en categoria Standard on la Cora va realitzar la seva pista de manera impecable aconseguint classificar-se en 7è lloc de la classificació parcial, mentre que la Holly amb l’Elena aconseguia també un excel·lent en el seu recorregut.

La Martina, també amb l’Elena, i el Zut i el Sergi en categoria mini i l’Striptease i la Carme, en categoria midi, no van completar les seves pistes sense penalitzacions, però van gaudir dels reptes que els planejava i el Juanjo va aprofitar el recorregut per treballar els obstàcles de contacte amb en Qumba que va fer la pista tan ràpida com acostuma.

L’estrella, però, va ser la Chula amb l’Isma que va poder completar la seva pista a zero i es va situar en la 3a posició d’aquesta primera mànega.

En la mànega de jumping, la Cora va tornar a brodar la seva pista i va aconseguir un merescut 5è lloc en la classificació final d’estandard, enhorabona Juli!. La Holly també es va esmerar i va aconseguir completar la seva pista a 0. La Chula, l’Striptease, el Zut i la Martina van caure en alguna que altra trampa però també ens van oferir unes molt bones pistes.

201406 Maresme Chula2 201406 Maresme Strip 201406 Maresme Holly 201406 Maresme Qumba

201406 Maresme Podi Drac

Grau III

En la màxima categoria el Drac i l’Elisenda van fer una mànega d’agility i jumping amb la seva acostumada efectivitat, sense penalitzar, i van aconseguir el 2n lloc en el podi de mini-midi de grau III. Enhorabona!!

El Jordi amb la Gamma, malgrat repetir la pasarel·la en l’agility, va aconseguir acabar en segon lloc de la mànega de jumping després de fer una espectacular demostració de tot el que es pot fer en una pista de jumping.

Carme (Striptease)