15 jun 14 La setmana passada, al Campionat individual, la Gamma hagués guanyat si el jutge no hagués marcat una zona -com a minim dubtosa- a la baixada de la passarel·la i la Sacha va endur-se la mànega d'agility. Enhorabona als dos!

201406 Espanya CapitaJa ha arribat el gran dia, hem estat tot l’any lluitant per aconseguir els punts pel Campionat d’Espanya i ho hem aconseguit, ara anem a gaudir del cap de setmana i si aconseguim resultats millor però no és el mes important ja que el nostre gran premi es poder arribar a la gran final.

Les pistes dels dos jutges han estat molt maques, molt tècniques i amb recorreguts molt exigents. Tots hem fet molt bones pistes encara que amb no gaire sort. Cal destacar l'actuació d'en Jordi i la Gamma quedant segons en el jumping i amb moltes possibilitats de poder quedar Campions d’Espanya però en l'agilty el jutge ha marcat la zona de baixada de la passarel·la, una falta molt dubtosa per quan el jutge ha trigat en aixecar la ma i, segons la gent que estava a les grades molt a prop de la passarel·la havia tocat perfectament, però no passa res com deia en Jordi, "hagués hagut d'esperar més a la zona per que quedés clar que havia tocat".

També cal destacar l'agility d’en Paco i de la Sacha que l'ha fet a una gran velocitat i ha guanyat la mànega.

Al final de la prova s'han lliurat els trofeus i s'ha presentat l'equip que representarà a Espanya al Campionat del Mon on en Jordi serà el capità de l'equip.

Moltes felicitats a tots els que heu pogut participar a la gran final: Ana, Isma, Jordi, Paco, Lorena, Elisenda, Diana i Cèsar i ànims per aconseguir tornar-hi l’any vinent. I els que aquest any no ho hem aconseguit també hi serem el vinent!

Neus (Ela)

201406 Espanya Gamma3201406 Espanya Sacha3201406 Espanya Taca7201406 Espanya Chula3201406 Espanya Kenya4201406 Espanya Eli201406 Espanya Coma3201406 Espanya Golfa4


FaLang translation system by Faboba