Campions de la copa, de la lliga …

Despres de totes les emocions de la prova d’equips d’ahir dissabte, avui tocava centrar-nos en la prova de la individual de la copa de Catalunya.

Copa de Catalunya individual

201405 Catalunya podi copa midi201405 Catalunya podi copa stdHem començar a reconeixer a dos quarts de nou, com estava previst. La primera pista era molt técnica amb força punts de control, però nosaltres hem anat decidits a pasar-ho molt be amb els nostres gossos i els nostres acompanyants i aixi ho hem fet.

Hem començat amb el jumping i la primera en sortir ha estat la Diana amb la Coma que -bo i no haver pogut reconeixer- ens ha fet una gran pista a zero. Al cap d’una estona hem tornat a treure els pompons per animar a en Cèsar amb la Golfa que ens ha fet gaudir d’una pista espectacular.

Hem esperat una bona estona més per poder veure en Juanjo amb en Qumba que ha corregut moltíssim pero la llastima es que ha caigut un pal quan el gos ja havia passat. Tots ells han estat àmpliament aplaudits i animats amb els crits de Cànic! Cànic!

Després tocava el torn dels mitjans i tots estàvem pendents d’en Jordi i la Gamma, que sortien en segon lloc, i amb molts nervis, a veure si aconseguien revalidar el títol de Campions de Catalunya per tercer cop. Tots dos ens han fet gaudir d’un jumping espectacular i en un temps impressionant, el segon millor en la mànega de tots els gossos, es a dir, incloent tots els grans.

201405 Catalunya dium StripUna mica després ha sortit la Carme amb la Striptease (guanyadora de la Lliga de Segona divisió midi) que ha fet un jumping molt rapid, amb algun esglai per una direcció incorrecta que ha fet reaccionar a l’afició desde les grades, però acabant la seva pista a zero.

El darrer midi ha estat en Drac, guiat per l’Elisenda, que, com ens te acostumats, va superar la pista amb gran seguretat, fent un recorregut sense cap perdua de temps i quedant en quarta posició d’aquesta mànega.

Després ha estat el torn dels petits. En primer lloc ha sortit l’Isma amb la Chula una gran gossa que ens ha donat algun ensurt pero ha fet també una molt bona pista. Les darreres han estat la Neus i l’Ela que com esta en zel sortia al final de la categoría. L’Ela ha fet un parell de refusos al estar una mica espantada pel vent però,  en quan ho ha superat, ha augmentat la seva velocitat acabant la pista molt bé.

Arribava per tant l’hora de la veritat. Tots estàvem molt contents amb la primera mànega però ho havíem d’acabar d’arrodonir per aconseguir els premis que volíem. L’agility ha començat pels petits. La primera del club en sortir ha estat la Chula amb l’Isma, que ha tingut un petit despiste però sense conseqüències. Després l’Ela, que ja estava mes centrada, amb la Neus ha fet molt be la pista només una penalització però aquest cop ha estat perquè la Neus no estava ben situada.

Els mitjans començaven per la Striptease que ha decidit escurçar la pista i fer-la amb un temps record de 9 segons, cosa que no ha agradat a ningú, això si, després ha seguit i ha fet un gran recorregut, aixecant també els crits de l’afició.

201405 Catalunya dium GammaHem hagut d’esperar una mica per veure sortir en Drac, que ens ha fet gaudir d’una fantástica pista i després ja li tocava a la Gamma. Els participants de midi que duia al darrera ho havíen fet tots perfecte i amb molt bon temps.  Que passara…? Quins nervis!! Doncs que va fer una super pista amb un temps record 33 segons, retallades impresionats, sense paraules. Tots cridan d’alegria. CANIC..CANIC!!!

En Jordi ja ha ha guanyat el Campionat en categoria mitjana però ell ananva a per més i volia, com l’any passat, tenir l’honor de ser el campió absolut. Era questió, per tant, d’anar mirant com ho feien els gossos de categoria L i veure si eren capaços de batre aquest super temps.

El nostre primer participant ha estat en Juanjo amb en Qumba. Anaven molt bé i amb una velocitat molt bona quan, només a tres obstacles del final, en Qumba ha vist un túnel super maco a prop i ha decidit que no es podía deixar perdre aquella experiència i s’hi ha posat… Oh! Però, bé, no passa res..

Després la Coma amb la Diana ha fet una pistassa amb una mica de penalització per temps, llàstima que ha caigut el pal del salt 19, gairebé al final del recorregut. 

Per ultim en Cèsar amb la Golfa que estava en la posició número 10 de la primera mànega, ha fet un recorregut molt ràpid i amb una gran seguretat, tal com ens te acostumats la Golfa, així ha estat com ha aconseguit guanyar la lliga de segona divisió! Fantàstic, aplaudiments, crits d’alegria… Molt be! Molt be!

Després de la pista d’en Cèsar i la Golfa era qüestió d’esperar i veure que feien els competidors més ben classificats. I han començat a sortir els nostres oponents -però també amics- i han començat a fallar l’un darrera l’altre i anàvem veient com la Golfa anava pujant dins la classificació.

Al final una cosa que no ens hauríem imaginat: la Golfa va esdevenir Campiona de Catalunya en mida L i Gamma Campiona en  M per tercer cop i els dos darrers com a guanyadora absoluta.

Trofeus de la lliga catalana

201405 Catalunya podi lliga midi201405 Catalunya podi lliga stdAquesta final és també el moment en que es lliuren els trofeus als guanyadors de la lliga que han estat vint jornades lluitant per anar sumant punts.

Aquest cop el resultat ja era conegut amb anticipació, en alguns casos des de feia més d’una setmana.

En la lliga de segona divisió en mida gran s’han imposat amb rotunditat en Cèsar i la Golfa. En mida mitjana, la Carme i la Striptease han sabut defensar el seu lideratge jornada a jornada mantenint-lo fins al final i guanyant per tant també la lliga.

En la modalitat per equips, gràcies a la feina d’en Cèsar i la Carme complementada per en Juanjo amb en Qumba i la Neus amb l’Ela, el nostre equip ha acabat sots-campió de la lliga.

En Divisió d’Honor cal reconèixer la feina de l’Isma amb la Chula que, bo i una lesió de la que encara no està del tot recuperat, ha aconseguit pujar al podi de la lliga en tercera posició.

Ha estat un cap de setmana ple d’emocions i inoblidable. Moltes felicitats a tot el Canic per ser com sou i treballar tant per aconseguir aquest èxits i per la gran companyia que tenim tots plegats. FELICITATS!

Neus (Ela)

201405 Catalunya grup dium