La Xuma i en Morgan destaquen en iniciació

iniciació

Els representants d’iniciació van ser jutjats per en Ginès Vico, que va posar un agility més difícil del habitual en aquesta categoria (també més divertit) i un jumping força ràpid.

201405 Podi 2D midi201405 Marvi MorganEn l’agility, la Xuma va ser una bona representant,el millor gos de la mànega (en totes les mides) i un dels dos únics ceros que van haver-hi. En Hippy va tenir una falta però es va esforçar en l’eslàlom i va acceptar un quiet força llarg. En Dirk va sortir molt animat, tant que va preferir fer un refús i anar a saludar el jutge en el tercer salt, però la Mònica el va recuperar i van seguir la pista sense problemes.. En Zeus, no volia ser menys i va cometre un refús en el mateix obstacle però en el seu cas buscava en Bernat, va seguir la pista molt fluïda i amb el seu característic aument de velocitat al veure la rampa, nomès fent un altre refús a l’entrada dels pals que van corregir amb facilitat. En Morgan va ser eliminat per entrar en un túnel quan tocava anar a la passarel·la però dintre del seu nivell habitual de nerviosisme, la pista no va estar malament. En Taboo va ser eliminat per fer-li repetir la passarel·la quan se l’havia saltat. En Jak va fer molt bona pista, però en el balancí va necessitar una mica d’ajuda de l’Ari per acabar de baixar.

En el jumping vam tenir més ceros, en Morgan va ser el millor gos de totes les categories i es que quan ell vol, ho pot fer bé. En Zeus va fer una bona pista amb una mínima penalització per temps i quedant quart d’aquesta mànega. En Taboo va sortir amb molta velocitat i va entrar amb tanta força a l’eslàlom que va cometre una falta però ho van solventar ràpid. Va ser el millor midi de la mànega. En Hippy i la Mercè van tenir problemes a l’entrada de l’eslàlom però van poder-la fer i en un salt en Hippy es va obrir massa i van fer un refús. Això sí, van tornar a fer un bon quiet, un tema que ara estan treballant i segur que van marxar satisfets. La Xuma va començar la pista molt animada, i la Susana també, va intentar endur-se el primer pal amb la mà però no ho va aconseguir; en l’eslàlom van tenir una falta i el van tornar a començar dues vegades i van acabar la pista rapides i amb algun punt d’iniciativa de la Xuma. En Dirk, ja es va notar una mica la calor i no va còrrer tant com a la primera mànega però tot i això va aconseguir fer una bona pista amb sols un refús en un túnel. En el cas d’en Jak, va ser eliminat per fer un obstacle en sentit contrari, però el seu problema principal va ser que no no va fer la longitud fins la tercera vegada que ho va intentar i és que ell és el nostre petit estandar i sabem que el que per algun dels altres gossos de la seva categoria és una passa llarga, per ell és una passa llarguíssima. Necessitarà agafar confiança en aquest obstacle tant difícil per ell. 

201405 Marvi Taboo201405 Marvi LuaFinalment, en els podis vam poder veure a la Xuma, segona de mini-midi i millor gossa de midi en la classificació conjunta de les dues mànegues. En Hippy i en Zeus van quedar cinquè i sisè respectivament del estandars i en Dirk tretzè.

S’ha acabat la temporada, i si volguessin, en Morgan, l’Osito, en Taboo, en Dirk, en Jak i la Xuma podrien pujar a Segona Divisió. En Hippy i en Zeus s’han quedat a mig punt de la promoció. Ja veurem que fem i en quina categoria competim la temporada que bé.

Divisió d’Honor

La Coma, en Drac, la Gamma i la Chula, els nostres representants de la màxima categoria, els tocava competir a les quatre i mitja de la tarda.

En l’agility, la Coma i la Diana, van anar molt fluides, la Coma va tocar i la baixada de la rampa i sols va haver-hi un moment de confusió en que la gossa anava a anar al túnel en lloc de pujar la rampa però ho van solventar abans que els comportés cap penalització. En Jordi, sortia a preparar la Gamma per la selectiva de la setmana vinent i quan la gossa va fer correctament la passarel·la va optar per acariciar-la, eliminat-se però sortint contents i confiats de la pista. En Drac va tenir la mala sort de que la guia ja estigués una mica cansada del cap de setmana i tot i que ell va sortir animat, l’Elisenda es va equivocar en un punt i es van eliminar. La Chula, tant efectiva com sempre, va fer un 0 rodó.

En el jumping, la Coma i la Diana van anar molt segures i compenetrades, nomès un gir una mica obert els va fer perdre algo de temps a l’inici de la pista sent la sisena millor gossa de la seva categoria. En referència a la lliga, la Coma ha quedat la 17a de la seva categoria, força amunt tenint en compte que al seu voltant tenia, borders i pastors belgues que pesen menys de la meitat que ella. Ben fet noies! En Drac, va poder acabar la pista a 0, tot i que l’Elisenda seguia una mica grogui, i la Gamma, va tenir una falta al tirar un pal en que en Jordi li va fer un canvi ceg massa just i va tenir un refús a l’eslàlom, tot i això va treballar força el quiet, en el que va millorant cada dia. Aquest parell tenien força difícil tenir opcions per la lliga, ja que sabien passat mitja temporada a Manchester tot i això, al no haver-hi gaires gossos, en Drac ha aconseguit ser cinquè de la categoria mitjana.

La Chula va tornar a fer una 0, quedant quarta de mini-midi de la classificació conjunta. L’Isma i la Chula, han lluitat aquest any per estar en el podi de la Lliga Catalana en la màxima categoria, s’han pogut mantenir en la tercera posició gaire bé tota la temporada. Tot i que ha sigut impossible treu-li el segon lloc a la Nika, tampoc el quart ha tingut cap opció de treure-li a l’Isma, masses punts els separaven. Enhorabona!

La pròxima parada serà la Copa Catalunya a Santa Cristina d’Aró, esperem continuar omplint els podis de color verd!

Elisenda (Drac/Morgan)