Pistes entretingudes en la darrera prova

201405 Podi 2D stdAvui era l’última competició de la lliga de Federació. De bon matí, començava segona divisió sota un cel enterenyinat i amb cert solet que ens donava una temperatura ben agradable per la competició.

El primers en sortir a pista, han estat els gossos de mida gran, on ens representaven la Golfa, la Dana, en Qumba i en Harpo. <7p>

201405 Marvi QumbaLa primera pista ha estat un jumping amb un recorregut que no tenia gaires secrets. El primer en sortir ha estat en Harpo, que ha sortit ben ràpid i ha fet una pista perfecta. Ha entrat molt be al slalom però cap a la sisena porta ha recordat que a les competicions no el pot fer bé, així que s’ha sortit. La Mercè l’ha animat un parell de vegades més i al no aconseguir-ho ha preferit no atabalar al Harpo i continuar la pista.

201405 Marvi HarpoDesprés sortia en Qumba, que ha fet una pista rapidíssima, llàstima d’una refusada a un túnel on el guia no li ha indicat gaire be. Ara li tocava a la Golfa, que ha fet un jumping també molt ràpid i sense errades, sembla que la Golfa ha tornat a recuperar l’energia a pista. Per últim, la Dana, que també ha fet un jumping molt bo, encara que ha penalitzat per temps.

En Midi, estaven la Striptease i la Kira. La Striptease ha sortit molt forta, com sempre, i amb la Carme que s’ha esforçat en córrer i guiar-la han aconseguit fer la pista a 0. La Laura i la Kira , també han fet molt bona pista, acabant a 0, però penalitzant per tant sols 1,22 segons…

A la propera mànega se’ns ha plantejat un agility un pel rebuscat doncs tenia diversos punts de dificultat i alguns de nosaltres no teníem gaire clar com fer-lo. En Harpo ha tornat a sortir ben content, i altre vegada s’ha ratllat al slalom, però amb l’ajuda de la seva guia, aquest cop l’ha fet i ha aconseguit acabar la pista, això si, amb diverses penalitzacions.

201405 Marvi KiraEl següent en sortit ha estat en Qumba, que ha començat superant els punts més complicats del recorregut però, quan ja semblava que havia passat el “perill”, un canvi per darrera els ha portat a l’eliminació. La Golfa també ha anat superant cada punt i amb la bona conducció del seu guia han aconseguit acabar la pista a 0, aconseguint així un merescut 3er lloc al podi. L’última en mida gran era la Dana, que ens ha fet un bon recorregut, llàstima que la Maria ha perdut de vista un moment a la Dana i això ha provocat una refusada i penalització en temps.

La Carme ha sortit amb alguns dubtes del recorregut, però confiant amb la Striptease han aconseguit fer la part més complicada de la pista, poc després han arribat al punt dèbil de la Striptease, el balancí, on després de tres refusades ha estat eliminada. Ja, per ultim, sortia la Kira qui ha fet un molt bon recorregut però, al arribar al balancí, la Kira ha fet una refusada i quan la Laura ha intentat recuperar-la, ha decidit entrar al túnel cec que estava ben aprop i s’han eliminat.<

Així que avui, ens hem acomiadat de la temporada 2013-2014, amb unes pistes divertides i complexes on, encara que alguns ens hem eliminat o hem penalitzat, ens ho passat realment be.

Mercè (Harpo/Hippy)