L’equip de DH torna del Prat amb deures

Diumenge a les quatre de la tarda i sota un bon solarro però amenitzat per una mica d’airet, la Gamma, la Coma, la Chula i en Drac es preparaven per representar el club en la màxima categoria.

201404 Baix DracEn Carles Fortuny, el jutge, va posar un agility força interessant amb doble de passarel·la amb túnel a sota. En mini, la Chula ho van fer molt bé, assegurant les baixades de les passarel·les. En mida gran la Coma va fer una pista molt ràpida i fluïda amb una falta a la pujada d’una de les passarel·les però no va deslluir la seva pista.

En mitjans, en Drac, per error de l’Elisenda, va entrar en un túnel per la boca contraria però va anar força rapidet i la Gamma va treballar el quiet sense corretja que li va sortir força bé i va fer molt bona pista, però, com la segona passarel·la no va ser tant bona com la primera, en Jordi va optar per fer-li repetir a la gossa.

En el jumping, la Chula anava molt bé però va fer un refús en un dels últims salts. La Coma va eliminar-se al confondre una ordre de la Diana de saltar retallant amb un canvi ceg i va fer el salt al costat del que li tocava abordar.

En mida mitjana, en Drac va tornar a eliminar-se en un salt per darrera al que l’Elisenda no va arribar i la Gamma va tenir un refús en un moviment de tallar amb la mà contraria amb el que sovint te problemes aquest equip, quelcom més que apuntar a la llista.

Per tant tots varem sortir de la prova amb alguna cosa per treballar més a fons.

Elisenda (Drac)