Doble zero de la Cora

201404 Campllong Podi Strip201404 Campllong Podi CoraEs podia pensar que la prova de Campllong podia ser una mica ensopida. Del Canic només hi anàvem l’Eduard amb la Lua i la Juli amb la Cora a grau I i la Carme i L’Striptease a grau II. Teníem, però, com a seguidors incondicionals a en Juanjo i la Mercè amb el Hippy i a la Denise amb en Gold i això només ens podia portar bona sort.

En grau I, la Lua va fer dues pistes molt ràpides que fins i tot va sorprendre a L’Eduard que no va poder indicar-li a temps l’obstacle que tocava amb el que la Lua va seguir la seva pròpia iniciativa. Llàstima que no coincidia amb la idea del jutge! Malgrat tot van demostrar que hi ha bona fusta i que en molt poc temps segur que ens donaran moltes alegries.

La Juli i La Cora van fer les dues pistes impecables, amb una conducció per part de la Juli molt segura i sense caure en cap de les trampes que tenia la pista. El resultat no podia ser millor: doble zero primer lloc en la categoria estàndard i accés al grau II. Noies, us ho heu guanyat! Enhorabona!.

201404 Campllong GrupA grau II les pistes, tant d’agility com de jumping, semblaven fàcils de superar sense entrebancs però la realitat va ser ben diferent. L’Striptease es va eliminar per un petit error de càlcul en la mànega de jumping però al final va quedar classificada en tercer lloc de la categoria mini-midi gràcies a una excel·lent mànega d’agility que va completar sense cap penalització.

Per tant, bo i la nostra ajustada representació, el cert es que ens varem fer notar força.

Carme (Striptease)