24 abr 14 A Asturias en Qumba va fer pistes molt ràpides i amb bones zones però uns pals que queien amb facilitat els van espatllar els resultats.

Qumba-descansantAquesta Setmana Santa, en Harpo, en Qumba i jo (en Hippy) ens hem endut al Juanjo i a la Mercè cap a Asturias, ja que ens havien dit que feien quatre proves organitzades pel Xanastur a un centre Hípic, l’Asturcón.

Dimecres ens vem posar en marxa i, després d'unes 8 hores de camí, vem arribar al nostre destí, una caseta al mig de la muntanya on tots 5 podiem gaudir de la natura. En quan vàrem arribar, vaig començar a jugar al pilla-pilla amb la Mercè per estirar una mica les potes i el que vaig aconseguir és que la Mercè s’entrebanqués amb un forat i es torcés el turmell, així que en Harpo i jo ens vem quedar sense participar a les proves.

Dijous per la tarda era la primera prova, després d’una bona estona perduts pels voltants d’Oviedo, els nostres guies van trobar el lloc on es feia la prova. Les instal·lacions eren fantàstiques, es feien sota cobert i amb un terra on es podia córrer be i segur. Els primers recorreguts proposats van ser unes pistes molt ràpides, així que Qumba i Juanjo es van posar les piles i les van fer rapidíssimes, llàstima que van caure uns quants pals.

El divendres, en Qumba tenia ganes de sortir, i es va saltar una mica el quiet però en Juanjo el va fer parar i van començar molt be, llàstima que en aquesta pista també va tirar uns quants pals. Després venia l’agility i, com el Juanjo ja tenia clar que el problema dels pals no el solventaría, va decidir entrenar zones i velocitat, fent una pista espectacular amb unes zones “de llibre”.

Dissabte, en Juanjo anava amb la idea de tornar a entrenar zones i així ho va fer a l’agility, van tirar uns quants pals, però les zones, impecables. Després venia el jumping però en Qumba ja estava una mica cansat de tanta competició així que, després del tercer salt, va deixar plantat al Juanjo a pista i se’n va anar a buscar aventura fora de les instal·lacions… Hauríeu d’haver vist la cara d’en Juanjo!!!.

Per fi va arribar diumenge, últim dia de competició, i en Qumba ens va tornar a regalar unes pistes rapidíssimes i amb unes zones estupendes, llàstima que els pals seguien caient. Pals apart, en Juanjo va acabar molt content, ja que Qumba va fer la majoria de recorreguts amb una velocitat mínima de 4,5 m/s. Per ser un gos del seu tamany … Deu n’hi do com corre.

I que vem fer nosaltres mentre ells feien pista? Doncs en Harpo i jo ens entreteniem fent amigues per l’Asturcon, bordant als cavalls i perseguint a les nostres veines de casa… això si que era divertit ! I la Mercè, va preferir no arriscar-se a que li fes més mal el turmell, així que ella es va dedicar a gaudir de l’agility desde les grades, i a compartir els plaers asturians.

Un-parell-de-plaers-asturiansLes-veines-de-Harpo-i-HippyCal remarcar l’amabilitat del club Xanastur que va donar a la Mercè totes les facilitats per competir si millorava del turmell i la bona organització que, bo i que el primer dia tot va anar una mica endarrerit, després van complir en un temps record i dins l'horari previst.

Crec que a aquesta parella els hi ha agradat i estan pensant en tornar-hi el proper any.

Hippy (Mercè)

Instal·lacions


FaLang translation system by Faboba