25 des 13 A Reus la Channel va debutar i la Stiptease va fer un doble excel·lent que la deixa a un pas de l'equip Cànic pel Campionat d'Espanya

201203 Neo TacaAbans de Nadal, alguns competidors del club es van acostar a Reus per mirar de fer alguna bona pista.

En grau I la Mònica i en Dirk van fer una pista ràpida però va fer una falta i un refús al pasar-se un salt, però, bo i que en la segona mànega va tenir un problema al acostar-se a un tunel que no tocava, al final va quedar en quarta posició.

En aquesta prova ha debutat la Channel, que va sortir decidida a demostrar el seu valor bo i la seva petita mida. Va fer una bona pista al seu ritme però es va eliminar al trobar-se al túnel amb una lona que pesava més del que estava acostumada. En la segona mànega va sortir menys decidida i li va costar superar la rampa, bo i això va completar la pista ni que per damunt del temps màxim previst.

En grau II, el jutge va plantejar unes pistes molt ràpides i amb unes quantes trampes que posaven a prova tant la tècnica de conducció com la bona forma del guia. L'equip de grau II del Cànic estava integrat per l'Osito amb el Miguel, la Sacha i el Paco, l'Striptease i la Carme i el diumenge es va afegir la Taca amb l'Ana.

Tots ens van fer disfrutar amb unes bones pistes, ràpides i ben treballades encara que el resultat final no va acompanyar. Malgrat això ens vam endur a casa algunes mànegues a 0, algun excel·lent i bones sensacions del que va sortir bé a la pista!

Miguel (Osito/Channel) i Carme (Striptease)


FaLang translation system by Faboba