20 des 13 A Vallromanes la Golfa i la Tila sumen punts que els mantenen al capdavant de la lliga en mida gran i mitjana de segona divisió i la Dana puja al podi en iniciació.

Segona divisió

201312 Quiteria podi Dana201312 Quiteria podi trofeuAquest darrer dissabte per la tarda, després de classe, varem anar cap a Vallromanes on celebrava la seva competició el club dàgility Santa Quiteria. Com coincidia amb la Marato de TV3, el club organitzador va realizar diferents manualitats, per cert molt maques, i amb tovalloles de bany varen representar diferents animals i altres coses per tal de recollir diners per una bona causa.

En segona divisió hi competiem l´Sky, en Qumba i la Golfa en mida gran, la Striptease en mitjana i l'Ela en petita. El Jutge va plantejar uns circuits molt divertits però amb alguna dificultat on varen caure alguns participants.

No varem aconseguir cap podi pero la Golfa i l’Striptease varen aconseguir sumar els punts suficients per seguir amb el lideratge de la lliga i fins i tot distanciar-se una mica més. Tots varem fer molt bones pistes encara que els resultats no ens acompanyesin.

Neus (Ela)

Iniciació

La prova de Vallromanes es va iniciar amb fred pero amb moltes ganes d escalfar els motors. A la primera manega tot l equip del canic es va eliminar, excepte la gran Dana amb la seva guia Maria, que va fer una gran pista a excepció d una falta. Això va fer que no pogués aconseguir el seu agility desitjat. La segona manega amb el jumping va anar millor per l equip, pero va ser la Maria qui va poder pujar al podi realitzant una altre pista impecable.

Francesc (Nuca)

Divisió d'honor

En la màxima categoria, la Chula i la Coma van fer la pista d'agility sense cap penalització en el recorregut però van eliminar-se amb el jumping amb el que no van poder arrodonir la jornada.


FaLang translation system by Faboba