1 des 13 Aquest cap de setmana en Paco i la Sacha han fet dos excel·lents dobles i ja son a l'equip Cànic pel Campionat d'Espanya. La Dana també ha fet podi.

201311 Badalona Morgan201311 Badalona HippyAquest cap de setmana a Badalona hi ha hagut dues proves puntuables pel Campionat d'Espanya.

201311 Badalona Xocolata

Dissabte

Dissabte la prova va començar a la tarda però va acabar ja força tard. Quan varem arribar-hi ja feia fred però, a mesura que es feia fosc, el fred s'anava incrementant. Com, a més, també van caure quatre gotes, la cosa va ser força entretinguda.

201311 Badalona Podi Sacha201311 Badalona Sacha
En grau I, a primera hora de la tarda, van competir en Morgan i en Hippy. En Morgan, després de les vacances /mentre l'Elisenda estava a Anglaterra), no tenia gaire ganes d'esperar-se a la sortida i l'Elisenda va haver-se d'aplicar de valent per aconseguir-ho.

En Hippy va fer bones pistes però va tenir algun problema com tombar el primer pal o passar-se un salt pel costat amb el que no va aconseguir puntuar.

En grau II en Paco i la Sacha van fer dues pistes impecables i molt ràpides, sent el millor gos absolut en l'agility i el segon a 8 centèssismes de segon d'un border en el jumping. Va guanyar per tant la seva categoria i va ser el millor gos absolut de grau II.

La Diana i la Coma també van fer tots dos recorreguts sense cap penalització i van acabar quartes en categoria estàndar.

201311 Badalona Coma 2201311 Badalona Zut
En mini hem de destacar que en Sergi i en Zut van aconseguir fer un zero en la pista d'agility ja en el dia del seu debut en grau II.

La resta de competidors no van tenir massa sort. L'Ela seguia mirant de decidir la pista, va caldre que la la Neus estés atenta a cada passa per completar les pistes sense incidents greus.

En Qumba va fer molt bones pistes: bé a la sortida, a les zones i a a conducció però es va eliminar en un punt delicat en la primera mànega i per una imprecisió de conducció a la segon.

La Laura va eliminar a l'Sky quan va saltar la zona de la pasarel·la, l'Osito va tenir problemes amb algun salt (és que són més alts que ell) i l'eslàlom i la Striptease va eliminar-se al mateix lloc que en Qumba i va tenir problemes al obrir-se més del compte en algun gir.

201311 Badalona Ela201311 Badalona Qumba201311 Badalona Sky 2

201311 Badalona Podi Dana201311 Badalona Dana

diumenge

Diumenge, la cosa pintava millor. A les nou del matí ja feia solet i la gent partia ja amb menys capes de roba que el vespre anterior.

En grau I als participants de dissabte s'hi van afegir la Maria i la Dana i el cert és que no els va anar malament ja que després de les dues mànegues van situar-se al segon lloc del podi.

Per la seva part l'Elisenda va seguir treballant el quiet amb millors resultats que el dia anterior i en Hippy va tornar a estar molt, molt, a prop d'aconseguir el zero que està cercant, amb només un refús a l'entrada d'un eslàlom on s'arribava molt ràpid.

En grau II en Paco i la Sacha van tornar a fer un doble excel·lent, ni que en la primera mànega van tenir la mala sort de tombar un pal gairebé al final del recorregut. Bo i això varen acabar en quarta posició. Aquest doble excel·lent els ha permès asolir la marca per accedir al Campionat d'Espanya per equips.

201311 Badalona Taca201311 Badalona Strip201311 Badalona Osito

201311 Badalona Chula201311 Badalona Drac
També vAn sumat punts la Diana i la Coma amb un doble excel·lent i la Taca que també va fer un doble excel·lent. També en Zut va aconseguit fer un excel·lent en aquesta segona jornada.

Diumenge hem varem comptat també amb la participació de la Chula en grau III que va fer un excel·lent a cadascuna de les dues mànegues. Per la seva part, l'Elisenda i en Drac van completar les dues pistes però amb una penalitzacio en cadascuna.

Al final de la jornada, a quarts de quatre de la tarda, varem acabar, en màniga curta. Van ser dues llargues i intenses jornades d'agility però el proper cap de setmana, amb tres proves, serà encara més llarg. Ja ens hi estem preparant!


FaLang translation system by Faboba