25 nov 13 Aquest cap de setmana no hem destacat pels resultats però ... sempre hi ha una forma d'aconseguir que parlin de nosaltres.

201311 Marvi QumbaDissabte a la tarda, amb un fred progresivament més present, es va correr la prova de segona divisió al club Marvi.

En Juanjo i en Qumba van quedar en tercer lloc a l'agility i van fer una pista a zero, la seva actuació serà recordada i no només pel resultat ... En Juanjo es va entrebancar i va fer una tombarella a terra però, tan gran és la coordinació amb el seu gos i tan ràpid va aixecar-se de terra (si no estàves pendent gairebé semblava un nou tipus de gir) que van aconseguir completar la pista sense penalitzar i dins del temps fixat pel més ràpid. En la segona mànega, però, aquesta mateixa atenció va fer que en Qumba no s'allunyés una passa on hagués vingut bé i evités un obstàcle que havia de fer.

Teniem també molt interés en veure les actuacions de la Golfa i la Striptease que lideren la classificació en les categories gran i mitjana. En la primera mànega la Golfa va tenir un entrebanc al slalom i això li va fer perdre una mica de temps.  En la segona mànega si que va fer un recorregut sense cap error i, ni que al final no va fer podi, si que va sumar 16 punts que li permeten mantenir-se al capdavant de la lliga.

En la primera pista la Striptease va tenir algun problema al obrir-se més del compte en algun salt i va fer dues refusades. No va sumar gaires punts però van ser suficients per mantenir el primer lloc en la lliga catalana en midi.

L'Ela va intentar evitar el balancí a l'agility i va estar a punt de saltar-se la roda al jumping, sort que la Neus, que ja sap que no li pot treure l'ull de sobre estava atenta i la va poder anar reconduint, sent al final la millor classificada en min+midi del club.

També hi havia l'Elena, que no va tenir massa sort en les mànegues d'agility amb la Holly i la Martina i la Laura i l'Sky que debutava en segona divisió i que va tenir algun lapsus en l'agility però va fer un jumping impecable.

201311 Marvi GolfaL'endemà al matí es disputava la prova de divisió d'Honor, hi hi competien la Chula en mida petita (i tan petita) i la Coma en gran (i tan gran). El primer recorregut de jumping va ser força assequible però tots dos van tenir una mica de penalització de temps i la Coma va tombar un pal. L'agility, en canvi, ja era més enrevessat. La Chula es va eliminar al tornar sobre un salt després d'un moment de dubte de l'Isma i la Coma va fer una falta i va sumar temps.

A  una hora molt més còmoda, van prendre el relleu els companys d'iniciació. Les pistes no eren gens dificils, potser una mica justes de temps pels gossos menys explossius. En Taboo va fer un molt bon agility i devia considerar que ja estava prou bé per que en el jumping, en un moment determinat, va decidir fer el seu propi camí. En Hippy i l'Osito van eliminar-se en una pista (l'agility el primer i el jumping el segon) però van completar l'altra i la Dana va completar les dues pistes però amb penalització de temps i un refús.

En resum, no hem fet cap podi però seguim liderant la lliga catalana en estàndar i midi. Cesar i Carme, endavant!


FaLang translation system by Faboba