19 nov 13 Zones perfectes i podi per la Laura i l'Sky mentre en Hippy i en Taboo feien valdre el seu criteri.

201311 Daga Podi201311 Daga EquipDissabte, a la competició que celebrava el club La Daga (Barbens), varem passar una tarda fantàstica d’agílity amb les nostres companyes de la categoria iniciació. Tot i que la tarda es presentava llebradora, amb pluja i vent, la Laura, l’Estel, i la Mercè ens van tornar a demostrar dos trets bàsics d’aquest esport.

El primer, que la constància en l’entrenament i l’esperit de superació de la Laura i l’Sky han fet possible que aquest equip promocioni a Segona Divisió. A la competició, tot i tirar algun pal, van realitzar unes pistes fenomenals, amb unes zones perfectes (principal obstacle fins ara de l’Sky). L’alegria de la ben merescuda promoció no treu importància a la segona posició obtinguda en categoria estàndard. Felicitats Laura i Sky!

El segon, els gossos (els nostres més fidels companys) són gossos, no essers teledirigits. En més d’una ocasió haurem de veure com el nostre gos surt disparat en busca de l’obstacle que no toca, ens voltarà perquè no entèn el què l’indiquem, o senzillament buscarà papallones inexistents. L’Estel i la Mercè van mostrar el caire d'intel·ligència emocional que més sovint perdem alguns guies, l’assertivitat positiva amb el gos. Fins i tot quan el Taboo va sortir disparat com una bala saltant dos o tres obstacles pel camí, o el Hippy va voltar a la seva guia per no mullar-se les potetes en un bassal i va aparèixer a la grada, les respectives guies van mostrar als gossos la mateixa felicitat que si haguessin guanyat el “croissant gegant” (saborós premi especial al gos més ràpid en aquesta competició).

201311 Daga AbricEn definitiva, si treballeu amb constància i mostreu empatia cap a l’altra part de l’equip, ells i elles us tornaran centuplicat l’esforç. Ànims companys d’iniciació, que mostreu sempre la cara més agradable de l’agílity.

Juanjo (Qumba)


FaLang translation system by Faboba