Jordi NitLa Nit ens ha deixat.

NitMolts potser la coneixeu de fa poc, de veure-la en algun moment pel club caminant a poc a poc, però heu de saber que la Nit no només era una iaia, era una Super Iaia: l’evolució de la Super Nit.

La Nit va ser la primera gossa d’en Jordi que va començar a entrenar-la amb set anys i a competir en agility en una prova a Valladolid (abans viatjàvem sempre allà on hi hagués una prova) amb vuit.

La Nit era una gossa “canyera” que no podia suportar que el seu guia s’entretingués o no li indiqués clarament que havia de fer. Els que portem temps en això recordem les pistes en que la Nit anava mossegant a en Jordi, de “bon rotllo”,  cada cop que aquest no li deixava prou clar que calia fer a la pista.

Tots dos van anar evolucionant i compenetrant-se més i van esdevenir un equip capdavanter. En Jordi i la Nit van participar als Campionats del Mon del 2006, 2007, 2008 i 2010. Van quedar seleccionats quatre cops pel Cruft’s i han estat l’únic equip espanyol (i un dels pocs estrangers) que han aconseguit competir al Regne Unit en grau 7, la màxima categoria de competició.

Nit AWC 2006Nit AWC 2007Nit AWC 2008Nit AWC 2010

Nit KC FestivalLa Nit ha ajudat molt a en Jordi a desenvolupar-se com a guia d’agility però també a nivell personal. Així el nen reservat, quan anava amb el seu gos al costat, es transformava en un guia que parlava de tu a tu amb qui calgués.

Amb els anys la Nit ja no era tan ràpida però en Jordi sabia com motivar-la per aconseguir fer bones pistes; l'animava molt i molt en cada pas i la Nit ho donava tot per estar a l’alçada. Així tots dos van seguir competint fins fa un parell d’anys, retirant-la, amb tots els honors, al Campionat d’Espanya del 2012 pel que encara havien estat seleccionats.

Ara la Nit ja era molt gran, no hi veia gaire i hi sentia més aviat poquet però encara feia alguns obstàcles quan en Jordi o l'Elisenda -la seva mama adoptiva- li proposaven.

Ara li ha arribat l'hora de marxar. Ens quedem tristos però sabem que ha estat una gossa molt feliç tota la vida. Ara ens toca recordar els bons moments i compartir tot allò que ens ha ensenyat.

N'hi ha molts de publicats però si voleu veure algun video d'en Jordi i la Nit n'hem fet un recull


FaLang translation system by Faboba