10 nov 13 A Bàscara en Hippy ha fet dos zeros i, es clar, ha guanyat en grau I i la Taca ha estat segona en grau II

Aquest diumenge hem matinat un pèl més del que calia, voliem veure a la Mercè i en Hippy en acció i el cert és que ha valgut la pena.

201311 Bascara podi G1201311 Bascara HippyLes pistes que ha plantejat en Ramon Poble pel grau I tenien diversos punts d'interés i han posat a prova als competidors, però la Mercè i en Hippy avui estàven imparables.

En la primera mànega han treballat com un veritable equip: la Mercè indicava clarament i al moment adequat que calia fer i en Hippy ho feia a una bona velocitat.

La segona ha estat molt més emocionant: la Mercè no ha sortit tan concentrada com el primer cop i el circuit ha estat una sequència d'ajustos que en Hippy anava aplicant. Quan han arribat a la taula semblava que es podria tornar a centrar però ha seguit conduint al límit fins al final. Bo i això les fades de l'agility avui estaven de bones i han completat la pista dins el temps i sense cap penalització. Resultat: dos zeros com dos sols, tot un record considerant que fa ben poc que va començar a competir. Enhorabona!

201311 Bascara compartir201311 Bascara Dirk2
En grau I també competia en Dirk que ha fet una primera mànega molt ràpida que ha obligat a la Mònica a aplicar-se al màxim per seguir-li el ritme. Ho han fet molt bé ni que el algun punt el Dirk ha arribat a tocar un obstàcle que no tocava i han estat eliminats.

201311 Bascara Martina201311 Bascara Osito
En grau II i mida gran l'Elena ha competit amb la Martina i la Holly. Amb la Martina teniem una mica de racança amb l'eslàlom, no perque fos complicat, sino perque en la darrera competició van trencar-se un parell de pals quan ella pasava. Aquest cop el slalom ha resistit però l'Elena no ha tingut gaire sort i no ha pogut fer excel·lent amb cap de les dues gosses.

En mida petita en Miguel i l'Osito han fet bones pistes ni que un problema al slalom els ha fet perdre temps i penalitzar, al final han estat quarts a la classificació conjunta. L'Ela ha tingut també problemes al slalom i ha estat cinquena.

201311 Bascara podi G2201311 Bascara Taca
L'Ana i la Taca, en canvi, han seguit en la línia de la setmana passada i, si bé no han aconseguit el zero que els caldria per la classificació del Campionat d'Espanya (ara que ja hi van per equips) han fet un excel·lent a cada mànega i han estat segones al podi final.

Ha estat un bon matí d'agility en una prova amb uns cinquanta gossos que ha acabat a bona hora i que ens ha permés, segons preferia cadascú, tornar a dinar a casa a una hora digna o bé gaudir de la gastronomia de l'Alt Empordà.


FaLang translation system by Faboba