LOGO Sheltie2013201310 Sheltie equip CanicCada any un pais s'encarrega de la organització d'aquest trofeu que aplega gossos només de la raça shetland de tota Europa.

En aquesta decena edició es disputava en una àrea rural d'Holanda, prou a prop com per poder-hi anar amb cotxe i prou lluny com per que el viatge es faci notar Sort que ja ho tenim molt apamat i sempre aprofitem a fer una mica de turisme i coneixer les especialitats gastronòmiques de la regió. Que seria de l'agility sense aquests petits plaers!

201310 Sheltie equip SheltiberiaHi anàvem la Carme amb la Striptease i la Neus amb l'Ela i portaven un camàlic per fer torns de conducció i altres activitats complementàries (com fer fotos o la crònica). Com en les darreres edicions aquest any haviem fet equip amb uns amics de Portugal: en Luis i la Sofia, reeditant així la reeixida marca Sheltiberia.

201310 Sheltie Striptease2201310 Sheltie Previ CarmeAquest cop, però, bo i la nostra voluntat de romandre junts, han separat els grups de mini i midi i ens han obligat a buscar-nos la vida junt amb altres equips. Ha estat també bé i el cert és que els equips que ens han acollit han estat de primer nivell.

La Carme ha participat amb un equip francés amb gossos familia de la Gamma (mateixa estampa, mateix bordar i mateixes ganes de treballar) i ha aportat el seu gra de sorra en la primera mànega al completar el recorregut, evitant així que comptés un dels gossos de l'equip francés que s'havia eliminat.

201310 Sheltie Ela201310 Sheltie Previ NeusLa Neus ha fet equip amb unes noies de república Checa de les que dues eren realment excepcionals. Bo i que la comunicació dins l'equip al principi va ser una mica complicada al segon dia ja estaven intercanviant obsequis. No van guanyar, però va ser una acció solidària de tot l'equip.

En les mànegues individuals tampoc hem estat noticia. L'entorn (una pista hípica coberta amb molt soroll), el terra (molt tou), la proximitat del públic (no hi havia massa espai i ens acabavem distribuint per tot arreu) ... Tot afecta.

Però això no vol dir que no ho haguem passat bé, estiguem contents de com ha anat i vulguem repetir en la propera edició a Luxemburg. Retrobar coneguts. veure's envoltat d'una pila de gossos dels que et roben el cor, de totes mides, colors, caràcters ... I tot el que ho envolta, fa que aquesta sigui una prova excepcional.

Us adjuntem algunes imatges complementàries sobre la competició i l'entorn perque veieu una mica el que s'hi cou.

201310 Sheltie Ball DJ201310 Sheltie Ball Animadores201310 Sheltie Ball Jutge201310 Sheltie Ball Neus2

201310 Sheltie Ball 1

201310 Sheltie Ball 2


FaLang translation system by Faboba