30 oct 13 En la prova disputada al nostre club la Holly guanya en iniciació amb el que l'Elena pot pujar a segona divisió ja amb les dues gosses i la Chula fa podi en divisió d'honor.

201310 Canic Holly podi201310 Canic Holly2En les proves de la Federació Catalana d'agility l'Elena ja havia aconseguit les condicions per pujar a segona divisió amb la Martina però no havia fet el pas a l'espera d'aconseguir-ho també amb la Holly. Ho entenem, tenir un gos en cada categoria és garantir-se llargues jornades gaudint de l'agility de sol a sol (o encara abans que surti el sol i després de la seva posta).

A la prova del Cànic la Holly ha fet les dues pistes perfectes, quedant primera absoluta en l'agility i segona en el jumping. Pas directe, per tant, a segona divisió on junt amb en Qumba i en Harpo, conformen un insòlit quartet de pastors de Brie en l'agility espanyol. Enhorabona a l'Elena per la promoció i també a tots aquells que fan agility amb el gos que els agrada, demostrant a tothom que la vida no és només en blanc i negre. Al club en tenim una bona pila i n'estem molt orgullosos.

201310 Canic ChulaEn segona divisió la Golfa ha fet els dos recorreguts sense errors el que li ha permés tornar a sumar punts i consolidar el primer lloc que manté en la lliga gràcies a la seva regularitat.

En midi la Striptease, que també va primera en la seva categoria, ha sumat alguns punts més i manté el lideratge, seguida ara en segon lloc per la Laura amb la Kira que, gràcies a la seva bona actuació, ha pujat unes quantes posicions.

En divisió d'Honor el nostre representant al podi va ser l'Isma que ha estat tercer a la prova i ha passat a ocupar aquest mateix lloc en la classificació provisional de la lliga.

La prova ha anat molt bé, com sempre, i cal agraïr la col·laboració de tots els competidors i col·laboradors del club que han pogut combinar la seva activitat personal amb donar un cop de mà (o més d'un) quan ha calgut per tal que la prova anés sobre rodes. Gràcies a tots!


FaLang translation system by Faboba