23 oct 13 Dissabte podi de l'Isma, en Toni i en Cookie. Diumenge varem deixar espai al calaix per altres competidors.

Dissabte

201310 Valles grupEl dissabte a primera hora de la tarda començava la competició de Grau II i III al Vallés. Les pistes no eren molt complicades però hi havia alguns reptes que els nostres participants estaven disposats a superar, costés el que costés. En la categoria standart grau II, la Coma amb la Diana i la Golfa amb el Cesar varen completar les dues mànegues, d’agility i jumping, sense cap falta i demostrant que no hi ha qui els pari per aconseguir els punts per la classificació per al Campionat d’Espanya. El Samy amb el Jordi i l’Sky amb la Laura també va fer unes pistes ràpides i ben conduïdes però algun que altre petit entrebanc els va impedir completar la pista a 0.

En categoria midi, l’Striptease va fer dues bones pistes malgrat tenir una guia que l’anava destorbant i també va aconseguir un puntet per la classificació per equips en el Campionat d’Espanya. En mini, la Noah va completar les seves dues pistes de manera impecable, com ja ens té acostumats, i.. un altre puntet pel Campionat d’Espanya! ;I l’Ela amb la Neus, va fer les dues pistes ràpides i concentrada però alguna volta de més en l’eslàlom li va fer perdre una mica de temps.

En Grau III, la Chula amb l’Isma i el Coockie amb el Toni (als que feia temps que no veiem en competició però que han demostrat trobar-se en plena forma) ens van fer una demostració a tots els que estàvem allà de com es poden fer dues pistes amb una execució perfecta i a gran velocitat! El resultat va ser un primer lloc pel Coockie i tercer per la Chula: Molt bona feina a tots!

Carme (Striptease)

Diumenge

Avui ens hem llevat amb una mica de nuvols pero ben aviat ha començat a apretar el calor, res d'aixó no ha impedit que anessim a la prova que organitzava el club Valles amb tota la il.lusió de fer unes bones pistes.

Hem començat la prova per la mànega d’agility estàndart, on els nostre participants en Cesar amb la Golfa i la Diana amb la Coma, han conseguit fer unes pistes molt maques acabant amb el desitjat 0, No ha estat així per l’Sky que ha començat molt nerviós rebutjant ja el segon salt, no passa res tot s’esmena treballant mes. En midi la Sacha disortadament ha estat eliminada per un error de conducció mentre que en categoría mini l’Ela ha acabat la manega amb un excelent bo i una penalització el slalom pero on tant la Taca com la Chula han estat eliminades per un error de conducció.

Despres d’una bona estona el jumping ha començat per la categoría mini. La Taca ha decidit començar la prova sense el permis de l’Anna cosa que l'Anna, correctament, no li ha permés provocant un eliminat, seguidament ha sortit l’Ela que esta en zel i no te un bon cap de setmana amb l'slalom i que bo i fer una pista molt maca ha acumulat tres refusades al slalom. Després la Chula ha fet una bona pista però en midi la Sacha ha tornat a acabar eliminada.

El jumping ha seguit amb els gossos de mida gran on l`Sky ha preferit fer el túnel ceg abans que el salt de longitud. La Diana amb la Coma ha tingut un error al slalom el que ha impedit que pogues treure un altre doble 0, i la Golfa seguint la seva línia de seguretat, ha tornar a realizar un recorregut espectacular amb la molt bona conducció d’en Cesar i obtenint un altre valuos doble 0.

Neus (ELa)


FaLang translation system by Faboba