7 oct 13 Diumenge a la prova de Ciutat Comtal també varem ser al podi.

Diumenge al matí, sota un sol de justícia propi de la tardor.... els nostres competidors, junt amb algun membre de l'equip d'animació, van anar a passar el diumenge al de matí al club d'agility Ciutat Comtal.

201309 Comtal Dium podi ChulaLa jutgesa italitana va plantejar unes pistes força divertides amb algun que altre parany que va fer que els nostres competidors hi caiessin, però ja se sap, per això estan.

La competició va començar per la mànega d'agility. La dificultat radicava en una entrada d'eslàlom complicada, ja que venia de la rampa i algun que altre salt on el gos havia de retallar força.

La Vanessa amb la Sugar van fer una pista força bona, acabant-la amb una refusada al eslàlom i una falta per no tocar la zona de la rampa; val a dir que si continuen treballant les zones aconseguirarn clavar-les, sense cap mena de dubte.

En Paco i la Sacha es van eliminar ja que en Paco va prendre una decissió que no gaires agilitistes són capaços de fer: repetir una pasarel·la per no haver-se aturat en la zona: BRAVO PACO!

La Kenya amb la Lorena i la Coma amb la Diana van fer bones pistes, tot i tenir algun problema a la rampa per eliminar-se o bé per saltar la zona.

En Grau III la Chula, única competidora del club en aquesta categoria va deixar clar que és una gossa digna d'aquest grau, finalitzant el seu recorregut sense penalitzacions.

A la mànega del jumping, els nostres competidors no van tenir gaire sort. La pista era força oberta amb tres tunels junts i amb una entrada d'eslàlom força complicada, sobretot pels gossos grans.

La Taca, la Sacha i la Sugar, tot i fer una pista molt bona, no van poder acabar-la sense eliminar-se. Cal destacar el quiet de la Sacha, digne de manual. La Kenya i la Lorena gairebé acaben la pista sense penalitzar, llàstima que al enviar-la a un túnel i marxar la Kenia va sortir del túnel. Les que si que va aconseguir finalitzar el recorregut sense penalitzacions van ser la Diana i la Coma. Tot un mèrit!

Finalitzada la competició, l'Isma amb la Chula va pujar a la tercera posició del pòdi. Pel que fa als altres competidors, que no sigui per falta d'empenta i ganes. Amb moltes ganes de continuar treballant i millorant ens acomiadem fins la propera crònica.

Jordi (Samy/Noah)


FaLang translation system by Faboba