7 oct 13 Efectivament, a Tàrrega va ser noticia l'Stiptease però també la Nuca i en Drac

Iniciació

201310 Tarrega podi Drac201310 Tarrega podi NucaEl diumenge va començar amb el jumping standard amb la Nuca. Vàrem fer una pista ràpida pero amb algun que d'altre problema amb l'slalom. Al finalitzar la pista, però, la jutge ens va cridar comentar-nos que el crono no havia funcionat correctament, i que haviem de repetir la pista per marcar temps. Després va sortir la Dana, que va fer una bona pista, pero va superar el temps màxim. L'Osito tambe va començar ràpid pero no sabem perquè es va encallar en el slalom i també va ser eliminat.

A la segona manega de agility la Nuca seguia amb el seu propi estil de tirar pals, pero vàrem poder acabar la pista sense elimnar-nos amb el que varem poder fer podi com a segons millors. La Dana en el segon salt es va trasvalsar per un tret que va sentir amb el que no va voler fer el salt i es va eliminar. Per el que fa a l'Osito es va encallar en el balancí i tambe va ser eliminat.

Francesc (Nuca)

Divisió d'Honor

Desprès d'Iniciació, la Mª Lluisa va preparar les pistes de divisió d'honor, on aquest cop nomès comptàvem amb en Drac i l'Elisenda. L'agility era ràpid i assequible però en Drac va saltar la baixada del balancí comportant una falta. El jumping, d'un estil molt "anglès", tenia uns punts conflictius on calia triar entre córrer i arriscar-se o anar a assegurar molt i perdre temps. En Drac i l'Elisenda van triar l'opció arriscada tot i que va quedar més lenta del que esperaven, tot i això van poder optar al podi en tercera posició de midi. Van marxar molt contents ja que probablement aquesta haurà estat la darrera prova disputada aquest any.

Elisenda (Drac)

Segona divisió

201310 Tarrega podi Estrip201310 Tarrega EstripLes proves a Tàrrega poden tenir avantatges per alguns participants. Com la segona divisió començava a les dues del migdia hem pogut fer una mica de mandra al matí i, per altra banda, com Tàrrega està una mica lluny, no hi tanta gent i a les 6 ja estàvam de tornada cap a casa.

En segona divisió hem fet l’excursió en Qumba, la Golfa, la Striptease i l’Ela. En Qumba ha tingut un problema en l’agility quan ha hagut de girar per passar entre dos salts força junts.  En el jumping, però, en Juanjo l’ha portat amb una conducció molt rápida i efectiva i s’han guanyat l’aplaudiment del públic. La Golfa ha fet bones pistes però a la passarel·la ha penalitzat a les dues zones amb el que, aquest cop, no ha fet doble excel·lent.

La Striptease ha fet un agility excel·lent (amb un “despiste” per estar massa pendent de la Carme) i l’ha combinat amb un jumping a zero el que els ha portat al primer lloc en la classificació final. L’Ela ha fet un fantàstic agility a zero però en el jumping no ha pogut arribar a marcar un pas entre dos salts molt lluny darrera un túnel recte i no ho ha pogut arrodonir.

Amb el primer lloc de la Carme i la Striptease, però, el prestigi del nostre equip en segona divisió es manté.

Josep (Fosca)


FaLang translation system by Faboba