27 ago 13 En el segon cap de setmana a Cantabria es va notar el cansament però l'Ana i la Taca van seguir aprofitant la seva escapada particular.

201308 Cantabria podi dia15bDesprés d'uns dies de descans i turisme, als nostres competidors, l'Ana amb la Taca, la Vanessa amb la Sugar, en Jordi amb en Samy i la Noah i en Fran i la Kibu, se'ls hi va afegir en Paco i la Rola amb la Sacha. Val a dir que els resultats en aquests darrers dies no van ser tan bons com hauríem desitjat, però les ganes i la empenta del nostres competidors passen per sobre.

Del primer dia de competició cal destacar el doble cero de la Taca, cosa que la va situar segona en la classificació final i per tant pujar al podium. La resta de competidors vam tenir algun que altre problema amb els salts, tirant algun pal a terra. Malgrat això cal dir que les pistes van ser força fluides donada la dificultat d'aquestes.

Del divendres dia 16 cal destacar les zones espectaculars de la Taca, un excel•lent a zero en la mànega de l'agility de la Sugar i de la Sacha i un doble cero amb penalització de la Noah.

Els guies començàvem a acusar el cansansament, igual que els gossos, i això es va fer notar en els resultats del dissabte 17. Com a destacable tornem a mencionar les zones de la Taca i l'agility a cero de la Noah, amb una petita penalització per temps una altra vegada.

De l'últim dia, diumenge 18, ens emportem el gairebé doble cero de la Sugar, llàstima que un petit descuit de la Vanessa va fer que la Sugar s'el•liminés després de la rampa, i també ens emportem les pistes fetes i els bons moments. D'aquesta manera, acabem la nostra experiència a Cantabria. Fins el proper any.

Jordi (Samy/Noah)


FaLang translation system by Faboba