27 jun 13 L'Osito fa el punt per pujar a grau II, la Coma primera amb doble zero i podis de la Noah i en Coockie

201306 Lleida Podi dium Osito2Diumenge al matí a primera hora era el torn del grau I. Com al dia anterior, els nostres representants eren la Vanessa amb la Sugar, la Laura i l'Sky i el Miguel amb l'Osito.

El jutge va plantejar pistes prou assequibles pels competidors que donaven peu a poder aconseguir alguna fita; i efectivament així va ser.

A la primera mànega, en categoria standard no vam tenir gaire sort: la Sugar va sortir amb l'energia que la caracteritza, llàstima que va imaginar-se un salt inexistent entre dos salts i va acabar fent el salt que tocava en sentit contrari. L'Sky va continuar amb els seus problemes amb les zones de la passarel·la; sort de la paciència i la perseverància de la Laura. L'Osito tampoc va tenir gaire bona sort en aquesta primera mànega.

Per sort encara quedava la segona mànega: en aquesta la Laura va estimar-se més el·liminar-se i fer repetir la zona de la passarel·la a l'Sky, zona que aquest cop sí la va fer perfectament. La Sugar va fer un bon paper i es va poder treure el mal regust de la primera mànega.

Per sort teníem al Miguel de l'Osito que va fer tota la pista sense penalitzar, després de tenir-nos patint una bona estona al balancí, aconseguint d'aquesta manera l'últim punt que li mancava per passar a grau II i fent el primer lloc del podíum. Enhorabona Miguel!

201306 Lleida Podi dium Coma201306 Lleida Podi dium Noah2En grau II i III vam tenir una mica de tot. En la primera mànega, la Kenia va fer un bon paper tal i com ens té acostumats. L'Streep amb la Carme va fer un bon paper igual que la Noah, finalitzant la primera mànega sense penalitzar cosa que les va portar al cinquè i tercer lloc respectivament, de la classificació conjunta mini-midi.

En Toni amb en Coockie també va finalitzar el seu recorregut sense penalitzacions, igual que la Diana amb la Coma. En Samy, en canvi, va continuar fent la seva interpretació lliure de la pista, entrant per la boca del tunel que no tocava.

A la segona mànega en canvi les coses van canviar i molt. La Kenia, en Coockie i l'Streep es van el·liminar tot i fer unes pistes excepcionals. Malgrat el·liminar-se en la segona mànega, el bon paper en la primera va fer pujar a en Toni amb en Coockie a la tercer possició del pòdium. En Samy, per primer cop en tot el cap de setmana, va decidir fer cas al seu guia i finalitzar el jumping sense penalitzar.

Per sort teníem a les dues gossetes blanques tan dispars com són la Coma i la Noah que van aconseguir la segona mànega a cero emportant-se un doble excel·lent a cero cadascuna i el primer i tercer lloc respectivament.

Fins la propera!

Jordi (Samy/Noah)


FaLang translation system by Faboba