27 jun 13 Dissabte. en un camp molt còmode per correr, la Sugar i la Nit van ser primeres i la Noah i en Coockie van fer podi

201306 Lleida Podi diss SugarDissabte hi havia el debut del club La Daga pel que respecte a l'organització d'una prova. Tot i que les instal·lacions estan a Lleida, no hi ha quilòmetres que detinguin als membres del Cànic. Així doncs van anar fins allà: l'Osito, la Sugar i l'Sky en grau I; el Samy, la Noah i l'Striptease en grau II i el Cookie i la Nit en grau III.

La competició es va realitzar en el camp de futbol de Barbens, on es nota que ha plogut força aquesta primavera i la gespa era de luxe. Fins i tot hi va haver més d'un que va sortir a reconèixer descalç!!!

Les pistes de grau I tenien alguna dificultat, però la Vanessa i la Sugar, que des que van debutar creen sensacions per allà on passen, van ser les úniques, d'entre tots els participants d'aquesta categoria, que no es van eliminar en la primera mànega, . L'Sky va sortir molt motivat, sobretot per cercar on era l'Striptease que des de la banda l'animava força, ell va decidir anar a saludar-la i, al sortir de la pista, es va eliminar! L'Osito, tot i no agradar-li el balancí, el va acabar fent, però després l'esperava el túnel de lona i, és clar, tot plegat era massa i el van haver d'ajudar aixecant la lona!

En la segona mànega, l'Sky no va voler aturar-se a la passarel·la i, en aquesta ocasió, va ser la Laura la que va decidir eliminar-se i marxar de la pista. L'Osito va sortir més animat, i la Sugar (acompanyada de la Vanessa) va repetir una bona execució, el què les va portar a ocupar el primer lloc del podi.

201306 Lleida Podi diss Nit Coockie201306 Lleida Podi diss NoahEn grau II, molt bones pistes de l'Striptease, que sembla que ja té superada la por al balancí. El Samy no va acabar de fer-se amb la gespa de la pista i la Noah, tot i algun pal caigut, va aconseguir situar-se en la tercera posició del podium en mini-midi.

En grau III, el Cookie es va eliminar en l'agility, però ho va compensar fent un jumping espectacular. La Nit, en canvi, tot i que la Montse no hi tenia gaire confiança, va fer els dos recorreguts sense penalitzar, aconseguint el seu primer doble 0 i pujant al primer lloc del podi. Va ser el darrer cop que la Montse vestia de verd i, el fet de pujar a podi i haver fet el primer punt com a membre del Cànic, la va omplir de satisfacció!!

Moltes gràcies a tots i ens veiem ben aviat gaudint de l'agility amb els nostres "amics peluts"!!

Montse (Nit)


FaLang translation system by Faboba