Primer, segon i tercer en midi i mini3 jun 13 Som Campions de Catalunya per equips i individual. L'equip mini i midi del club ha guayat el Campionat de Catalunya. La Gamma és la campiona individual en midi (de fet absoluta), en Drac sots-campió i la Nit tercera en mini.

Dissabte al matí teniem lliga social i el cert és que la gent que competia va tenir mes d'un entrebanc. Sembla que en Jordi, que feia de jutge, s'havia dedicat a pensar tota mena d'entremaliadures ... La cosa pintava complicada per la tarda en que es disputava la copa de Catalunya per equips. Bo i això, després de menjar alguna cosa, al club o a casa segons preferències, varem anar cap a Cornellà.

201305 CCat Ambient4201305 CCat Ambient2201305 CCat Ambient3La prova es disputava al camp de rugby de Cornellà, unes instal·lacions fantàstiques amb una herba natural on feia goig correr. Varem haver d'adaptar-nos una mica amb la logística dels gossos però ens hem d'anar fent un forat en aquests llocs.

Campionat per equips

201305 CCat Kira201305 CCat NoaEl club presentava tres equips: dos de mini i midi i un d'estàndar que havíen de superar les pistes plantejades pel britànic Graham Partridge, un vell conegut dels nostres representants que competeixen a Anglaterra cada estiu.

El primer recorregut va ser el jumping força tècnic on semblava que no teniem massa sort. En mini la Nit, primer gos en sortir, va tombar una teula del mur i va penalitzar amb un refús. Com a curiositat, la Nit va haver de repetir la pista per un error en el crono i va tornar a tombar la mateixa teula. La Noa es va eliminar al saltar-se una porta del final del slalom i seguir fins la roda, l'Ela va tenir problemes al slalom.

201305 CCat Noah201305 CCat ElaAmb els midi la cosa va començar millor. Un bon zero d'en Drac va cambiar el signe però la Gamma va tombar un pal que estava molt a prop de l'anterior i la Kira va eliminar-se.

A manca de la Chula i la Noah que estaven en zel i sortien al final, l'equip Noa-Ela-Kira-Noah ja no tenia gaire possibilitats. El de Nit-Drac-Gamma-Chula tenia una i dues faltes, però, si la Chula feia un zero, encara podrien quedar prou bé.

Quan al final van sortir les gosses en zel, l'Isma i la Chula, a més de fer-ho bé, van fer una pista molt ràpida sumant un zero a l'equip i deixant-lo en segon lloc provisional. En Jordi i la Noah també van fer-ho molt bé, bo i penalitzar una mica del temps

201305 CCat Coma201305 CCat GolfaDesprés van competir els gossos grans. La Coma no va tenir cap error i al final només penalitzaria tres segons de temps.

La Golfa va fer una pista impecable però també va sumar un puntet per temps. En Samy, en canvi, ens va sorprendre al repetir un sat de tornada.

Com en Qumba també va eliminar-se al anar a un salt que no tocava, l'equip estàndar quedava amb un gos eliminat però amb menys de cinc punts de penalització per la resta.

En la mànega d'agility, una mica més oberta, van ser altres els gossos de l'equip que van puntuar. En el primer equip tant la Laura amb la Kira com la Mam amb la Noa van fer un agility sense cap error. La Noah va fer una falta i l'Ela no estava gaire convençuda amb el balancí i es va eliminar. Al final aquest equip va quedar sobre la part central de la classificació.

201305 CCat Drac201305 CCat ChulaEn l'altre equip en Drac, solvència contrastada, va tornar a fer la pista a zero però la Gamma va tombar un pal i la Nit va eliminar-se.

Calia que la Chula fes una pista a zero però, al estar en zel, sortia al final de tota la prova.

201305 CCat Podi equip
Veient el resultat dels dos equips que portàvem al davant semblava que amb un zero amb bon temps podríem endur-nos el Campionat però calia esperar.

Els estàndar van fer l'agility on la Coma va tornar a fer la pista sense errors però amb una mica de penalització per temps, en Qumba va fer una falta, la Golfa, per un posicionament poc ajustat, una falta i un refús i en Samy, que no tenia el dia, va eliminar-se. El fet que tres gossos puntuessin els va permetre millorar una mica la seva posició anterior, quedant al final en setena posició d'entre uns vint equips.

Va ser una tarda molt llarga i, bo i estar sota cobert, varem poder-nos posar d'allò més morenets amb el sol que ens tocava de cara però, al final, va arribar el torn de les gosses en zel. L'Isma i la Chula van fer la seva pista amb normalitat i sang freda. Cap error, una bona marca i així el nostre equip de mini-midi es va proclamar Campió de Catalunya!

Campionat individual

201305 CCat Ambient7201305 CCat Ambient9201305 CCat Ambient8Diumenge es disputava la competició pel títol individual i la primera prova va ser el jumping dels gossos grans. Aquest no era encara el nostre any; tots els gossos de l'equip son molt nous i encara hem de rodar una mica més ja que, fins i tot els gossos més segurs, van tenir algun problema.

La Golfa, dels primers en sortir, es va eliminar al passar de llarg un salt i anar a un que no tocava. En Samy va fer una gran pista però va tombar un salt aparentment fàcil. En Qumba va tirar un pal just al començament i després va fer una pista perfecta i, fins i tot, la Coma va tirar un pal en un gir.

En midi la Kira va fer una pista sense errors i molt seguida, en la línia de l'agility de dissabte. En Drac va fer amb tota naturalitat la pista a zero, veient a l'Elisenda semblava que la pista no tingués cap problema.

201305 CCat GammaAra bé, qui va aixecar passions, va ser la Gamma. Com diu en Jordi va fer una pista "brutal". El que semblava una passa de més en un gir li va permetre arribar molt més orientada al túnel següent i ni la Gamma ni en Jordi van apartar-se del recorregut òptim. La Gamma marcaria el millor temps per tots els participants, incloent tots els de mida gran.

Després, en mida petita, la Mam i la Noa ens van fer patir en els quatre primers salts però se'n van sortir i van completar la pista sense cap falta ni refusada. La Nit va fer una pista rapidísima, no va tenir cap dubte sobre les indicacions de la Montse i va acabar en segon lloc entre els gossos mini, un molt bon lloc de cara a la segona mànega. La Chula, en canvi, aquest cop va eliminar-se al passsar de llarg un salt per darrera i acabar al tunel.

Així docs, abordavem la mànega d'agility amb la Gamma i en Drac primer i cinquè en midi i amb la Nit segona en mini i, tot sigui dit, la Kira i la Noa vuitena i desena el les seves categories.

201305 CCat Samy201305 CCat QumbaEn standard la Golfa, eliminada a la primera mànega, va anar a lluïr-se i fins i tot va encoratjar a la grada, de per si ja força sorollosa, a animar més. A partir d'aqui pista perfecta i rapideta. En Qumba i la Coma també van tenir algun problema. En canvi en Samy, que dissabte havia tingut pistes poc efectives, va fer un recorregut impecable que al final el deixaria en onzena posició a la classificació general. Aquí va comptar també l'experiència de tots dos.

201305 CCat NitLa Mam i la Laura, que amb la Kira i la Noa, estaven ben posicionades del jumping, no van tenir sort a l'agility (la pressió també juga). La Kira va eliminar-se al corregir una refusada gairebé al final i la Noa va tenir problemes amb l'eslàlom i el balancí i va trigar més del compte. En Drac va fer la pista, un cop més, perfecta i fàcil i va ser segon en aquesta mànega d'agility, això sumat a la marca del jumping, li va permetre proclamar-se sots-campió de Catalunya en midi.

Al sortir en ordre invers, els darrers en sortir dins la mida mitjana van ser en Jordi i la Gamma. Van tornar a fer una pista vertiginosa, amb uns contactes impecables on fins i tot la gossa esperava un momentet i, de nou, sense una passa de més. Al igual que en el jumping, la Gamma va fer el millor temps de tota la prova, incloent els gossos grans i es va proclamar sense cap discussió Campió de Catalunya, revalidant així el títol aconseguit l'any passat en el debut de la Gamma en aquesta competició.

La Nit, que partia segona, ens va fer patir força. Va penalitzar al saltar la zona de baixada de la passarel·la i no va tenir un recorregut tan fluid com altres del cap de setmana. Bo i això, gràcies a la seva extrema velocitat va aconseguir completar la pista amb un bon temps. Acumulant les dues mànegues va quedar, al final, en tercer lloc en el podi de mini. Pels que estàveu per allà i vareu veure que la Montse anava tota l'estona acompanyada d'un equip de gravació, us informem que estaven enregistrant un programa per la nova temporada de Veterinaris (també havien gravat sequències abans al club) però que no la veurem a la tele fins la primavera de l'any vinent.

201305 CCat Podi individual201305 CCat Podi Nit
En resum, un Campionat de Catalunya per recordar en que, bo i la joventut de molts dels participants, el nostre club, segons paraules del propi jutge de la prova, va demostrar tenir un nivell molt sòlid. Ara a treballar per la propera edició.

201305 CCat Grup


FaLang translation system by Faboba