15 mai 13 A la fira del tractorista de Vidreres trofeus pel Cànic en totes les categories on participàvem, per tant molt color verd als podis

Grau I

201305 Vidreres podi G1L201305 Vidreres podi G1SMLa prova ha començat amb un grau I força interesant. El primer recorregut no ha sortit gaire bé: en Dirk, l'Sky, la Vilma i la Holly s'han eliminat i només l'Osito ha aconseguit acabar la pista amb una falta i una refusada.

Per compensar-ho, però, a la segona pista les coses han canviat. Primer l'Osito ha fet només una falta a l'eslalom, l'Sky ha fet una pista molt bona tocant totes les zones però ha fallat l'eslalom, la Vilma ha anat més centrada i la Holly ha fet també un eslalom molt bó i una pista molt seguida, tot i eliminar-se.

Al final del grau I hem vist una pistassa d'en Dirk que gairebé l'acaba a zero si no fos per una falta a la rampa quan quedaven només dos salts.

Aquests resultats han fet que en Dirk quedi tercer d'estandar i que l'Ositosigui primer de mini/midi. No només això, l'Osito ha quedat primer absolut del grau I rebent una cistella d'embotits.

Grau II

201305 Vidreres podi G2LPel que fa a grau 2, la Coma ha fet una agility molt bo aconseguint un zero. En Qumba ha fet un bon agility tot i que ha fet dues faltes. La Martina també ha fet dues faltes. La Kira ha fet un gran recorregut a 0. En Sammy ha fet una pistassa, fent el millor temps de tot grau dos però ha tirat un pal. La Sacha s'ha eliminat per sortir amb un collar antiparasitari, després d'això ha fet una gran pista. La Lorena amb la Kenya avui tenia el dia d'anar per terra i a la primera pista ha caigut provocant un refús a l'eslalom.

Pel que fa al jumping, la Coma ha fet una bona pista tot i que ha tirat un pal. En Qumba s'ha eliminat perquè en Juanjo s'ha despistat. La Kira ha, que avui estava imparable, tornat a fer una molt bona pista sense cap error, aconseguint el primer doble 0 de la temporada. En Samy repeteix de pistassa però també repeteix de pal. La Sacha s'ha eliminat perquè ha anat a un túnnel que estava posat per temptar els gossos. La Kenya ha tornat a fer un gran recorregut tot i que ha fet un refús perquè la seva guia ha tornat a caure.

Acumulant els resultats de grau II, el nostre equip ha aconseguit ocupar els tres llocs dels podis d'estàndar amb la Kira, la Coma i en Samy i en l'acumulat de mini i midi la Kenya ha estat segona

Grau III

201305 Vidreres podi G3SM201305 Vidreres podi G2SMFinalment hem tingut un grau III tant potent com sempre. Els tres participants han fet un zero en l'agility. La Nit ha fet un agility molt ràpid. La Gamma ha fet molt bones zones i en Drac ha fet una pistassa.

Pel que fa el jumping la Nit s'ha eliminat, en Drac ha fet un refús i la Gamma ha repetit el zero. Amb això la Gamma ha quedat primera de mini/midi i marxen a casa amb un puntet pel Campionat d'Espanya i un cistell d'embotits


FaLang translation system by Faboba