6 mai 13 La Golfa, amb un doble zero en el seu debut, guanya en mida gran i la Kenia, també amb dos zeros, guanya en petits+mitjans i ja pot passar a grau II.

201305 Badalona Podi GIAquest diumenge en Cesar i la Golfa han fet la seva primera competició en la RSCE. S'han trobat amb uns recorreguts, plantejats per un jutge anglès, més complexos de l'habitual en aquesta categoria.

Això no ha estat, però, impediment per completar tots dos recorreguts sense cap error i dins el temps previst bo i assegurar amb cura totes les zones de contacte. Al guanyar cada mànega era evident que s'emportaria el premi conjunt al final.

La Lorena i la Kenia també participaven en grau I, aquest cop en mida mitjana. Van fer també les dues pistes a zero i ajustant-se al temps fixat, obtenint així el punt que els mancava per pujar a grau II i emportant-se el trofeu conjunt de les categories petita i mitjana.

201305 Badalona Golfa 201305 Badalona Kenya2

201305 Badalona Podi Chula201305 Badalona ChulaEn grau II uns recorreguts realment complexos han estat bloquejants per la majoria de competidors. Només en Paco i la Sacha han aconseguit fer un excel·lent a la mànega d'agility i només en Juanjo amb en Qumba, amb una conducció molt bona però amb poca sort amb les barres de salt, i l'Aida amb la Kira han aconseguit superar la successió de paranys que el jutge havia plantejat. Hem vist però bones conduccions davant una pista complexa i la superació de reptes individuals com el balancí que ha fet la Striptease amb decisió i empenta.

La mànega de jumping ha estat una mica més asequible i l'han pogut completar la Coma -que ha fet un excel·lent- així com la Kira i en Qumba.

En grau III els més regulars han estat l'Isma i la Chula que, bo i penalitzar una mica per temps en cada mànega, han aconseguit un doble excel·lent i quedar en segon lloc al podi. La Nit ha fet un excel·lent a l'agility i la  Gamma i en Coockie dues pistes rapidísimes i sense cap error al jumping.


FaLang translation system by Faboba