28 abr 13 La Golfa guanya la prova en segona divisió i la Vilma, amb pistes molt bones, és segona en iniciació.

Segona divisió

En un diumenge (molt) fred i plujós abans de les vuit del matí els nostres representants en segona divisió ja eren a Cornellà.

La prova va començar per un jumping on la complicació la posava sobre tot el terra després de la forta pluja i en que l'Aida (recent tornada d'ultramar) amb la Kira i en Cesar amb la Golfa van fer pistes impecables i força ràpides. En categoria mini van ser en Jordi i la Noah -que va acabar de dos colors: blanc i marró- els que van sumar el seu primer zero.

201204 Cornella podi Golfa201204 Cornella QumbaEl jumping tenia un parell de punts en que calia estar una mica pendent, un d'ells era un salt una mica desplaçat cap un racó on convenia desviar-se per acostar-se a salt, passant per una zona força enfangada. En aquest punt la Kira, que anava molt bé de la primera mànega, va penalitzar al no fer el salt directament. La Golfa sortia just després -era setè en la primera mànega- i va superar aquest punt i la resta de punts sense cap problema i a bon ritme. Els gossos que sortien després, millor classificats de la primera mànega, van anar penalitzant o fent més temps i, al final, la Golfa va quedar primera en l'agility sent també primer en la prova acumulada.

Cal destacar l'agility que van fer en Juanjo i en Qumba, sense cap error i a una velocitat de gairebé quatre metres per segon, sent el tercer millor agility de la categoria així com la pista que va fer l'Ela on la Neus va quedar molt contenta de la bona execució de la pasarel·la després d'un llarg periode amb problemes amb aquest obstàcle.

Josep (Fosca)

Iniciació

Després d'un matí molt plujós, els participants d'Iniciació, es van trobar una pista un pèl enfangada, però ja sense aigua provinent del cel! El Morgan i la Vilma hi eren en representació del club. Les pistes plantejades pel jutge en la darrera prova de la temporada, feien "bona pinta"! Res podia impedir que fos un bon diumenge i que brilles el sol en la pista.

201204 Cornella podi Vilma201204 Cornella MorganEl primer en sortir va ser en Morgan, el qual estava tan impacient que va voler començar sense l'Elisenda, la qui no li va permetre i  va decidir marxar sense fer pista. En la categoria mini, va arribar el moment de la Vilma. Tothom esperava que, amb la meteorologia en contra, no volgués córrer i, per sorpresa de tots els assistents, va fer una gran pista. Llàstima que va fer un túnel de més i es va eliminar, però al Josep no li va importar, doncs l'alegria de la Vilma era memorable.

En l'agility, la situació va canviar una mica. La Vilma també va sortir força animada, però no es va poder resistir a les vistes que li oferia l'alçada de la rampa. Un cop hi va baixar, va acabar amb soltura i rapidesa, la qual cosa va fer que el Josep hagués de córrer força, qui l'ha vist i que el veu, oi?

En Morgan, que seguia amb la mateixa ansietat que abans, va tornar a marxar sense l'Elisenda. En aquesta ocasió ella va continuar, però en Morgan anava una mica "passat de voltes" i no van fer una de les millors pistes.

Al final, amb l'admiració dels assistents i l'alegria del Josep, la Vilma va quedar en 2n lloc al podium.

Divisió d'honor

A continuació era l'hora dels participants de Divisió d'Honor. La Chula i la Nit, amb l'Isma i la Montse, tot i que no confiaven en que el temps "aguantes", van anar-hi per poder tancar la temporada amb bones sensacions.

El jutge va plantejar pistes amb força "paranys", sobretot en l'agility, en el qual hi van caure tant la Chula com la Nit. Aquests túnels al costat de la rampa o de la passarel·la que tant confonen als gossos, ens fan arribar a la conclusió que hem de seguir treballant certs punts!

El Jumping, amb un túnel al final d'una recta que, evidentment, no s'havia de fer i una entrada a pals un pèl complicada, van fer que la Chula s'eliminés, però la Nit, que va poder esquivar-ho (la Montse encara no sap com), va quedar primera del jumping dels mini-midi.

El diumenge va finalitzar, amb tots (guies i gossos) plens de fang, però en bona companyia i revivint les pistes de la Vilma, que, encara ara, no s'ha recuperat de l'esforç realitzat!

Fins la temporada vinent!!!

Montse (Nit)


FaLang translation system by Faboba