22 abr 13 La Coma queda primera a la prova de Castelló però ni ella ni en Coockie puntuen en el recorregut que els mancava. Finalitzada la selecció pel Mundial, la Gamma segueix liderant l'equip de midi com ho ha fet des de la primera prova.

201304 Zampican podi Coma201304 Zampican ComaEn la selectiva de Castelló en Jordi, amb el lloc assegurat, ha estat treballant diversos aspectes de conducció sense importar-li massa el fet d'eliminar-se. Després d'aquestes dues darreres proves ha mantingut el primer lloc en l'equip de midi que va aconseguir en la primera prova disputada a Galicia.

En Coockie ha viatjat cercant el darrer jumping a zero que li mancava pel Campionat d'Espanya però, bo i algun recorregut espectacular -segon en l'agility de grau III a poques centèssimes del guanyador- no ha aconseguit el zero en el jumping. Desitgem que ho aconsegueixi la setmana vinent a Saragossa.

La Diana i la Coma han fet molt bones pistes i han guanyat la prova de dissabte en grau II però, bo i un jumping impecable, va penalitzar uns segons en temps a l'agility amb el que no ha pogut sumar l'agility a zero que l'aproparia al Campionat d'Espanya

En mini l'Ela ha fet dues pistes molt bones. Un jumping a zero (primer "caniquillo") i un agility en que la Neus ha preferit millorar l'execució de la pasarel·la encara que per això s'hagués d'eliminar.

Per tant podi pel club, bones pistes de tots els nostres representants però amb un jumping a zero d'en Coockie o un agility a zero de la Coma tots haguéssim estat més contents.


FaLang translation system by Faboba