21 abr 13 La setmana passada en Sky i la Vilma van fer podi a la prova de la Federació

(Publicació endarrerida per l'acumulació de feina, disculpeu. La publiquem tal i com l'Elisenda la va fer la setmana passada. Si algú te fotos dels podis o informació sobre la prova de segona divisió us agrairem en les feu arribar)

201304 Marvi Sky

Iniciació

Sota un “solarro” impressionant, els nostres representats d’iniciació han hagut de córrer avui al Marvi. L’Eduard Bonet, el jutge, ha plantejat unes pistes força assequibles però sempre amb algun punt que suposava algun repte. La Dana és una de les gosses que nota molt el sol però tot així ho fa fet molt bé, en el jumping s’ha eliminat perquè ha encarat l’eslalom malament i no l’ha corregit correctament però la resta de la pista l’ha fet molt bé; en l’agility ha sigut una campiona fent un 0 molt maco amb una mica de penalització per temps.

L’Sky ha començat amb un jumping de pel·lícula, a aquesta potencia que ell ens té acostumats refusant només un pal ja al final de la pista perquè la Laura no l’ha assegurat prou, malauradament l’agility no ha sigut tant bo, han tirat un pal, el jutge li ha pitat la pujada de la passarel·la i la baixada l’ha fet volant des de ben amunt. Tot i això la Laura ha volgut continuar la pista per poder comprovar la baixada de la rampa que era força complicada doncs hi havia un túnel a sota. En aquest cas, l’Sky ha demostrat que aquest punt ja està superat i l’ha fet molt bé.

En Morgan avui no ha tingut gaire sort, la guia anava nerviosa i no ha treballat el quiet, de manera que ha sortit disparada a totes les pistes i ell ha volgut compensar aquests nervis fent els túnels quan no tocaven eliminant-se a les dues mànegues. La campiona d’aquesta categoria ha sigut la Vilma que, tot i el sol, ha sortit força animada a les dues pistes. El jumping l’ha fet a 0 tot i l’agilty ha estat ràpid, només amb una paradeta a la passarel·la per comprovar que el seu públic estava allà. Ha corregut força, tant que en Josep no estava ben colocat en la recuperació d’un salt i s’ha eliminat per abordar-lo dues vegades, tot i això ens ha deixat a tots un molt bon regust de boca.

La sorpresa del dia ha sigut quan la Laura i l’Sky han quedat a podi, en segona posició, cosa que no ens esperàvem i hem hagut d’anar-hi tots a corre-cuita.

Divisió d'honor

A Divisió d’Honor, la Nit, la Chula, en Drac i la Coma han tingut resultats variats. Hem començat un pèl nerviosos doncs la Coma ha sigut la primera en saltar l’agility però sense haver reconegut, i la pista no era precisament senzilla, però la Diana ha anat assegurant cada obstacle i l’ha acabat només tirant dos pals a terra. La Chula (bé, el seu guia) ha comes un error en la seqüència inicial que era força complicada i s’ha eliminat però en Drac i la Nit han aconseguit fer-la a 0 i amb passarel·les bones, el que ha fet que les dues guies sortíssim molt contentes.

El jumping, també tenia un punt rebuscat i tant la Coma, com en Drac, com la Chula s’han eliminat per errors dels guies, a més l’Isma s’ha inventat la resta de la pista amb creativitat. La Nit ha aconseguit no eliminar-se en aquesta mànega, però la Montse ha marxat massa aviat en una entrada de túnel i la Nit li ha refusat l’obstacle, tot i això ho han solventat amb rapidesa.

No hem fet podis però ens ho hem passat bé.

Elisenda (Drac)


FaLang translation system by Faboba