26 mar 13 A Reus en César i la Golfa han estat primers al matí en segona divisió i la Neus i l'Ela terceres a la tarda en iniciació.

201303 Podi Golfa201303 Reus Golfa

Segona divisió

Reus, 8 del matí. Tots els participants de 2a divisió del Canic ja escalfavem, disposats a compensar les poques hores de son amb un bon paper a les pistes: En Jordi amb la Noah i el Sammy, el Cesar amb la Golfa, el Juanjo amb el Qumba i la Carme amb L’Striptease. Com a seguidors incondicionals el Hippy i el Harpo amb la Bego i la Mercè. Tot plegat, un bon equip!

En la mànega d’agility, el jutge ha plantejat una pista amb uns quants punts complicats però que no hnn impedit que la “gran” Noah els salvés sense problemes. La resta ha completat unes bones pistes però amb algun que altre entrebanc. Al final de la mànega,, en la categoria d’estandard, la Golfa ha aconseguit situar-se en 2a posició i en midi mini, la Noah ha acabat en 4a posició.

201303 Reus Samy201303 Reus NoahLa pista de jumping era molt ràpida però requeria uns punt de control que posaven a prova la tècnica del guia. Tots hem fet unes bones pistes, amb més o menys encert, però en Cesar i la Golfa han fet una excel·lent pista, ràpida i de perfecta execució amb la qual cosa es s'han situat al capdavant de la classificació d’estandard. En acabar la Golfa ha rebut les efusives felicitacions del Hippie i de la resta de col·legues del club! Al final, un bon matí amb bona temperatura i bones sensacions o objectius acomplerts.

Carme (Striptease)

Divisió d'Honor

Despres de segona, a Divisió d'honor, teniem la Gamma i en Drac. S'ha començat pel jumping, la Gamma no ha fet un ras prou bo pel Jordi i aquest li ha fet repetir pel que s'han eliminat. En Drac ha comès un refús a l'entrada de l'eslàlom però l'han pogut recuperar rapidament. En l'agility, la Gamma ha sortit més nervioseta i li ha costat una mica el quiet i la passarel•la l'ha fet tocant però de costat de manera que en Jordi ha optat per repetir-la. En el cas d'en Drac, l'agility ha sortit ha 0, una gran fita doncs fins al moment s'havien eliminat a totes les passarel•les de federació i per fi hem tingut l'oportunitat de veure'n una en que no nomes ha tocat, si no que a més s'ha parat.

Elisenda (Drac)

201303 Podi Ela

Iniciació

Els participants d'iniciació estàvem convocats a les tres. Això ens ha permés gaudir d'un fantàstic matí primaveral de diumenge, llevant-nos tard i fent una passejada a ran de mar amb el gos, que també està bé. Això si, a l'hora prevista erem a Reus preparats pel que calgués (de fet l'Elisenda que també competia en DH ja hi portava una bona estona).

El primer en participar, en  l'agility, ha estat precisament en Morgan. Avui estava una mica nerviós i ha fet una pista poc acurada en els contactes i execució general pel que l'Elisenda ha optat per acabar el recorregut abans que el gos acumulés més errors. L'Ela, bo i un refús inicial del balancí, no ha fet un mal recorregut, poc a poc va consolidant les seves pistes fora del club.

En el jumping en Morgan ha començat per un parell d'escapades "a fer tunels". L'Elisenda ha estat pacient i, un cop recuperada la connexió amb el gos, ha fet un circuit perfecte. També ha estat perfecta la segona mànega de la Neus i l'Ela, quelcom que els ha valgut pujar al podi final.

Així. amb un podi més i tornant a casa a una hora molt digna, hem finalitzat una altra jornada d'agility. La setmana vinent, més!

Josep (Fosca)


FaLang translation system by Faboba