16 mar 13 En Paco i la Sacha, després del seu bon paper en el seu debut, han anat a Saragossa on han fet un altre punt per passar a grau II. La Nit i en Coockie també hi han anat i han sumat algun punt més pel d'Espanya.

El fin de semana del 9-10 de marzo se celebraba una prueba de la RSCE en el club de agility la Almozara, Zaragoza. La representación del Cànic en tierras mañas no era abundante pero no pasaron desapercibidos.

Sábado: día de Sacha

201303 Almozara Sacha201303 Almozara podi SachaEl sábado salían a pista Paco y Sacha en Grado I y Toni y Cookie en grado III. Paco consiguió su segundo 0 en la primera pista, superando la mesa (tarea pendiente de Sacha) y realizando buenas paradas tanto en pasarela como en balancín.

En la segunda pista no pudo obtener su tercer 0, una entrada al slalom un tanto complicada y una mala colocación por su parte le hicieron acabar la pista con dos faltas.

Aún así, Sacha y él fueron los mejores de Grado I y llegaron a lo más alto del podio (qu,e por cierto, se hizo al dia  siguiente con lo que tuvieron que estar respresentados).

Toni, en cambio, no tuvo demasiada suerte y, pese a hacer buenos recorridos, no logró completar a cero ninguno de los dos.

Rola (Bandido)

Diumenge: feina pel grau III

201303 Almozara podi NitAquest diumenge competiem a Saragossa la Montse, que hi anava directa des de Barcelona, i en Toni que ja hi era des d'el dia anterior. La competició va començar estressant quan el jutge va decidir ajuntar grau 2 i 3 i la Montse encara no havia arribat. Al final hi a haver un reconeixement personalitzat per en Toni i la Montse.

L'agility exigia correr molt sobre un terreny un pel desnivellat, pero els nostres dos representants van completar la pista sense cap penalitzacio, fent unas pasareles dificils pero molt ben executades i aconseguint arribar a uns reres un pel complicats!!!

El jumping, disortadament, no va ser tan beneficiós, potser per haver reconegut en grup? En Coockie va decidir no entrar be als pals, potser per culpa del guia que no se'n refiava prou, eliminantse despres de diverses refusades. La Nit, en canvi, després d'aconseguir entrar be al pals va fer fer un refús en un tunel un pel rebuscat, potser tambe per falta de confiança de la seva guia que la va cridar abans d'hora. Finalment, però, la Montse va aconseguir un podi en 3ª posicio!

Ha estat un finde divertit i, per acabar de arrodonir-ho, en Coockie i la Nit han fet curses darrera la pilota(encara no sabem qui era mes rapid...pero si mes intel·ligent...o millor dit intel·igenta... El joc va acabar quan en Coockie es va estampar contra un border collie i va tornar coix i plorant com una nena... però no va ser res xD

La Lara ens va acompanyar i va ser la nostra camara personal!

Toni (Coockie)

Fotos Rola (Bandido) & Lara (Coockie)

201303 Almozara Cookie201303 Almozara NitCoockie

FaLang translation system by Faboba